God eftermiddag!

2007-04-16 - 14:04:21

Hallu!

Sitter i skolan och min Svenska B lektion börjar kl 14.50... om 50 minuter, kul kul. Plus att jag imorse försov mig till kl. 12 och missade då franskan men hann till halva matten, hahaha. Men men, så kan det gå =/ Som sagt har jag matteprov på torsdag morgon så det känns jävligt drygt. Kan ingenting känns det som och det handlar om typ funktioner och grejjor (jag visste inte ens vad en vertikal linje var hahaha) Men men, ska på workshop imorgon 4 - 5 och se om jag lär mig något =) Får väl vara dryg och fråga om hjälp varje sekund, hahaha.

För övrigt så har jag en av mina favoritkläningar på mig med ett bälte i midjan och de "nya" skorna från vagabond. =) Så även fast jag är dum så är jag jävligt snygg för tillfället hahahah.

ÄVEN så kolla jag posten imorse, jag har fått min Vicious Cycle tröja =D ska hämta ut den efter skolan hade jag tänkt mig. Den var iofs st YM som är som en kill S ungefär, så den kommer ju vara en anning stor men det är lungan, jag kommer nog på något =D

Ps. det känns som jag är helt ensam i skolan, hahaha det är helt tyst, brukar det aldrig vara =P Men men alla har väl lektion.

Nu räcker det med uppdateringar för idag =) Kanske hittar något roligt att posta sen ;)

Ciaaao xoxox


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0