ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!

2007-08-03 - 22:10:25
Kan jag gott säga, hahaha.

Idag var det min sista arbetsdag, guuuuuud va skönt måste jag säga. Det har varit jättekul att jobba och 7 veckor har känts mer som 3. Alla på Apoteket Staren (Hässelby Gård) har varit jättegulliga och öppna även när jag tappade mediciner varje dag (de gick inte sönder okej!!)! Tog med mig två kladdkakor och grädde, två så att de har till de som ska jobba i helgen också :) Sa hejdå till alla förutom EN, som jag leta efter när jag skulle gå men jag såg han inte så jag var tvungen att rusa iväg. Sorry Tarabi!!

Som present fick jag plocka lite valfria varor från egenvården (butiken) för runt 200 kr. Tog alleldes för lite eftersom hon som betala fick typ 70% rabatt på allt. Så jag tog två till saker till min homie (Elin, whut!) och tuggummi hahah. Det jag tog först var fotinpacking, summer breeze lotion (luktar hur gott som helst), ansikt rengörings mouse (som är rooooosa) och ett läppbalsam. Kunde nog ta mer men ville inte push it så det fick räcka :)

Äääääntligen får jag sova ut och ta det lite lugnt =)

Iallafall, imorrn kanske jag drar till Pride festivalen med mina två kussar, får se hur det blir. Skulle nog vara kul att komma ut lite så det skulle väl vara kul =P

Taaa taaa!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0