Semester!!

2007-08-10 - 21:03:55
Hur var den?

Jodå, bra =) Berätta för mamma om planerna att flytta till Kanada. Hon tog det...lugnt. Lugnare än vad jag trodde men är nog väldigt negativ mot det. Men men.

Vi bodde först i Oskarshamn, eftersom vi inte orka köra hela vägen till Borgholm. Det var ett fint hotell faktiskt. De hade fina saker där inne som en liten pool med fontän:


Och en fin utsikt från rummet och utifrån =)

Sedan körde vi vidare mot Öland och Borgholm. Måste säga att hotellet där var absolut inte som vi hade tänkt oss. Såg ut som en sliten lägenhet i rummet. Hotellet är Strand Hotell och ska vara stans finaste hotell, aa my ass. Så åk aldrig dit. Frukosten var okej, allt annat var skit... Eller aa personalen var trevlig.

Iallafall. Vi var på Ölands Zoo. =D Och det fanns as mycket apor av nån konstig anledning. Men de hade även andra djuuuur. Inga giraffer, men två stora plastgiraffer utanför. =D


WEEEE. Och sen därinne gick vi runt, åkte minitåg runt parken (barn går mig på nerverna) och åkta bergådalbana som var asrolig =D och min enda karusell jag har åkt i sommar. De hade också en sjukt stor vattenpark men det hade inte vi nån anning om så vi hade inga badkläder med oss. pfffffffffft.

Iallafall. Resten av dagarna shoppade vi. Mamma betala............

Jag fick (vad jag kommer ihåg):
1 par solglasögon, byxor, tröja, 2 par skor, puder och tjocktröja.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0