Om jobbet!

2007-07-26 - 00:33:04

Eftersom jag har fått klagomål *host* att jag uppdaterar för lite (sorry!) så tänkte jag skriva om vissa saker som har hänt på jobbet som kan...anses roliga antar jag hahaha. Mina dagar är ganska tråkiga men här är några höjdpunkter.

- En dam som kom in två gånger under de två första veckorna hade mustach. Och jag skojar inte, en tvättäkta grå mustach.

- En kille och hans fru sitter och väntar på sin tur. Killens mobil börjar ringa, vilken låt? "ooh you dont mean noooothing at allll to me", jupp Nelly Furtado - Say It Right, han drar upp mobilen snabbt och blir helt röd i ansiktet. Frun får ögonkontakt med mig och skakar på huvet. hahaha.

- Alla som konstant frågar mig om konstiga saker som de inte hittar. Men de bästa är når de frågar efter något och det är precis bakom dom.

- Att de som arbetar där oftast tar med sig godsaker, har ätit tårta 3 gånger, kakor 2 och i måndags var det munk som gällde (mums!)

- Jag fick åka till Vällingbys apotek en dag för att hämta en medicin. Kände mig lite cool som fick ett stort uppdrag ;) hahaha.

- Ibland kommer de personal från andra apotek och hjälper till för nån dag eller så. Känner mig alltid lite cool när jag måste visa dom var vissa saker är som de inte vet.

- Ser alltid snygga killar på vägen hem från jobbet. Däremot inte på vägen dit, synd nog. hahah.

- Att kunna lyssna på musik non stop i 40 minuter dit och 40 minuter hem är naaaaaaajs.

- Andra veckan blev jag stoppad av en kille som sa "ursäkta men.. jag såg dig på tunnelbanan och tyckte du var otroligt söt" och jag, som var förvirrad sa "tack...men...eh.. jag måste gå å jobba nu" hahaha DISS.

Det är alltid jag kommer på just nu. Men jag laddar upp bilder på skorna och toppen jag köpte idag strax ;)

RSS 2.0