Hatar du också pedofiler?

2007-06-08 - 14:53:59
Gör då detta:

"Webbhotellet http://www.prq.se/ tillåter domänen pedofil.se att vara uppe. Ägarna till PRQ hävdar yttrandefriheten för dem som driver den sjuka siten och håller dom anonyma. Dock tar PRQ anstånd från innehållet.

Vi anser att det är ett sjukt sätt att använda yttrandefriheten på, ett regelvidrigt sätt. Vi uppmanar ALLA till att skicka ett mail till info@prq.se och be dom stänga av siten pedofil.se samt att polisanmäla domän ägarna.

Följande text kan du använda i mailet:
?Stäng av siten pedofil.se och polisanmäl ägarna. Detta är uppenbar uppvigling till något som är olagligt och felaktigt! Det är också ett galet sätt att använda yttrandefriheten på.?"Gå gärna in och titta på hur fucking sjuk den här sidan här, de försöker göra dem själva till någon politiskt grupp som tycker det är helt ok att se förpubertala barn som sex objekt. Den här sidan är HELT fuckad och psykiskt skrämmande. T.ex en lag som de tycker är helt ok är denna:

"Innehav av barnpornografi och innehav av bilder och konst skall vara lagligt. Att välja en viss typ av bilder och film och förbjuda den enbart på grund av en moralisk indignation över innehållet utgör ett intrång i yttrandefriheten som underminerar fundamentet för det demokratiska samhället. Alla pedofiler skall ha frihet att uttrycka sig i tal och skrift utan risk för sociala och lagliga repressalier."


Så snälla mejla denna webbhost och säg hur sjukt och äckligt det är att de ens tillåter att en sådan här sidan får finnas i deras databas. Ursäkta mig, jag ska bara gå å spy lite....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0