Must Haves; Nya CD releaser.

2007-03-21 - 23:21:26
image13 
Timbaland - Shock Value
Shit! Något för alla!! Det är inte endast rap på denna! Han har samarbetat med bl.a. She Wants Revenge, Fall Out Boy, One Republic, The Hives, Nelly Furtado, Justin Timberlake och säkert tusen mer. Kommer ju bli hur bra som helst. Släpps någon gång i början av April tror jag. Men jag vill ha nuuuu. Har ca. 6 låtar från skivan just nu.
Måste tillägga att låten med One Republic "Apologize" är SJUKT bra. Har lyssnat på den i princip varje dag sen jag fick tag på den. Hahaha.

image14
Hilary Duff - Dignity
Okeeeej okeeeeej. Hilary Duff är min "guilty pleasure". Hennes nya singel "With Love" är så catchig och dansvänlig att jag inte kan låta bli att älska den. Sen kunde man gå in på en sida och lyssna på klipp från nya skivan och jag älska dom. Hahaha. Hon är fyndig, och det är rolig musik. Camaaaann. Vi alla har våra pinsamheter, men jag vill verkligen ha den här skivan. Släpps i början av april tror jag.

Travis - The Boy With No Name
Jag har alltid gillat Travis. Speciellt deras "The Invincible Band", d.v.s albumet som gjorde de riktigt kända. Hahaha, men jag ser fram emot att höra deras nya material. Släpps den 7:e maj.

Linkin Park - Minutes To Midnight
ÄLSKADE deras "Meteora" skiva. Det som är speciellt med LP är att de alltid verkar ta deras musik til det nästa steget. Så det blir intressant och se var denna skiva stegar mot. Släpps den 15:e maj.

Marilyn Manson - Eat Me, Drink Me
Marilyn har en väldigt orginell och intressant stil, som jag alltid har gillat. Har två av hans skivor och han har ju inte gjort ny musik på ett tag, så att se vad som kommer nu efter ett par års "awayness" kan bli intressant att höra. Däremot är det lång väntan tills den släpps, men får hoppas att några låtar läcker. Släpps den 12:e juni.

Queens Of The Stone Age - Era Vulgaris
Har alltid varit ett fan till å från. Äger deras "Songs For The Deaf" som jag kan erkänna att jag inte lyssnat på alltför mycket MEN jag ser ändå fram emot ny musik från dom. Släpps den 26:e juni

Jag läste även att vi kan förvänta oss nya releaser från bl.a:
Alkaline Trio, Bad Brains, Beastie Boys, The Cure, Fugees, Michael Jackson, Jimmy Eat World, Courtney Love, Metallica, N.E.R.D, Panic! At The Disco, The Prodigy, Silverchair, The Streets, Tegan & Sara och The Vines.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0