Dear blogg.

2007-05-03 - 19:15:30

Idag gick jag upp för tidigt och hade en 8 timmars dag i skolan...

Jag började med Nationella i Svenska, presentation. HATAR presentationer, så jag prata nog för snabbt, sisådär 100 ord per sekund. Och sen upprepa jag mig och var helt ointressant. Men men, hahah palla. Jag blir iallafall Godkänd.

Precis efter detta hade jag Matte B, sannolikhets lära var mycket lättare än vad jag trodde =D är glad att jag kan NÅT i matte enkelt, hahaha. Bra där Hanna.

Sedaaaan hade jag lunch (vi har fett äcklig lunch i skolan, tänkte bara tillägga), så den sög. Prövade 3 rätter jag kunde äta, ingen var god. Nudlarna var okej... men det tog jag för lite av så bleuh.

Engelska hade jag sen, förberedelse för Nationella - Writing imorgon. Känns helt okej, är asbra på engelska ;) Så whatevs, det går nog asbra. Hade även Talking Nationella idag, det gick väl braaaaa, kunde ansträngt mig mer men jag höll på att somna hahah så blah.

Sen hade jag håltimma i 2 timmar, jag och min vän skulle försöka börja med Religion arbetet, vi kom bara på en grundidé eftersom vi blev för upptagna att prata om leverfläckar, stora händer och gräs. Hahaha, bra där.

SIST (och minst) hade jag filosofi. Grejjen med filosofi, vår lärare älskar att prata och står och föreläser i ÖVER en timma, man tröttnar snabbt, fett drygt. Så jag surfade runt och åt godis hahaha. Det gick bra iallafall.

GICK HEM, två slynor stirra på mig på tunnelbanish. Jag skulle vilja se hur trötta ni såg ut efter en 8 timmars dag också bitches. KOM HEM, hittade en blanket för ungdomar att fylla i, ska väl göra det snart antar jag. Palla 5 sidor? Och vad hände med de gamla frågorna där man ringa in smileys, mycket trevligare än kryss =D


Eftersom det här ska bli det längsta fucking blogg inlägget jag skrivit så gör vi en plus och minus lista också. Inte just för idag, men allmänt.

+ The Dear & Departed (köp deras skiva Something Quite Peculiar på megastore.se, den är braaaa)
+ Coca Cola, såklart.
+ Mitt blonda hår
+ Sova
+ Pengar (kunde inte skada att ha det heller)


- De med för mycket parfym, okej okej ni vill dölja att ni luktar fett med svett eller försöker få killar eller whatever, men snälla försök att inte låta alla oss andra tjejer få en allergi attack så fort ni är inom 2 meters räckhåll. Tack.
- Skolan, alleldes för mycket att göra, alleldes för slö Hanna.
- Palla fucking Mycket Mer än Müsli. Shit man försvinn från min morgon.
- Mitt "hej jag blir fett på en sekund" hår. Jag saknar torr afroooo. hahahaha.Hmmm vad mer. Jo.
Grattis Kayle, även fast han antagligen inte förstår detta eller läser denna. Tanken som räknas som sagt. =)


Att köpa:
Rosa skor från *******.
Ny mascara.
Ny eyeliner.
Nya, tjockare leggings.
ps. min kusin kommer hem på måndag =D =D =D HOORAY.


Det var allt för nu, godnatt. =)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0