LastFM

2007-10-30 - 17:33:09
image361

COMEBACK KID!

2007-10-29 - 01:08:27
IGÅR

image360
(inte från igår, men jag hitta ingen annan)


IALLAFALL. Jag gick med Emelie och sen mötte vi upp Thomas där. Det var najs! 3 förband som jag antog skulle bli skitjobbigt men det flöt på och gick snabbt faktiskt! The Cutting Edge, Between Us och 21st Impact var de, de två sistnämnda var de som var bäst. Sångaren i Comeback Kid gick ut i publiken å kika på Between Us, det var lite gölligt faktiskt. Iallafall,
COMEBACK KID, as bra! Körde definitivt de bästa låtarna och jävlar vilket ös det blev under "Wake the Dead"!! hahaha. Iallafall, de var asbra <3 inte bättre än The Bronx men iallafall. Och vi hade tänkt oss att det skulle vara 85746 miljoner emos där, men faktiskt inte!! Kändes skönt. =)

Måste säga att efter varje gång jag har sett ett band live (förutom My (shitty) Chemical Romance) älskar jag dom mycket mycket mer. Spendera hela dagen idag å lyssna på Comeback Kid <3

THE BRONX

2007-10-24 - 01:23:46

image359
http://www.rockfoto.nu/band/The_Bronx/spelning/20071022/

Såg THE BRONX igår. Jävlar. Det var inte alls som jag hade tänkt (men brukar ju aldrig vara det, haha) men iallafall.. Det var asbra och de spelade många av mina favoriter. Sångaren var nog lite full haha men det var bra ändå, han sjöng iallafall!! Men mest imponerad var jag definitivt av trummisen. Jävlar vad han körde på, slog hårt, snabbt och med stor glädje!!
Tycker även att stämningen var väldigt bra, kan inte riktigt förklara hur men det kändes bra! Och sångaren hoppa ner i publiken och moshade lite, haha det var najs! En av de bästa spelningarna jag sett!

Måste även tillägga att jag var definitvt den yngsta och minsta personen där hahaha. Medelåldern var nog runt 20 -26 men måste säga att det var jävligt mycket bättre än konserter där fjortis emos som är typ 13 springer runt och skriker. Det var nog därför stämingen var bättre. Alla var där för musiken, inte för att typ sångaren är sÅåÅ h3t ^_^

NAJS. Föredrar absolut 18 + spelningar efter denna. Loves it! 5/5 ;)

LastFM

2007-10-22 - 16:57:30
image357

fjortis test?

2007-10-20 - 17:32:52
är uttråkad så jaaa:

[x]Du är/har varit blond.
[ ] Du anser dig vara sexig i dina nya mjukisbyxor.
[ ] Du har/haft Idominsalva på läpparna i annat än medicinskt syfte.
[x] Du lyssnar på Hip hop/ R'n'B
[ ] Du lyssnar på Rix FM/NRJ eller liknande radiostation.
totalt: 2

[x] Du håller till på Playahead.
[ ] Du håller till på Lunarstorm.
[ ] Du ser upp tilll personer som t.ex Paris Hilton.
[ ] Du läser någon form av skvallerblaska av intresse.
[ ] Du blir hysterisk om du råkar träffa på en B-kändis på stan.
totalt: 1

[x] Du använder ord som: typ, bah, asså, liksom, vaddå? väldigt ofta.
[ ] Du kan sitta jättelänge och beundra din egen spegelbild.
[x] Du bär skärp högt utanpå tröjan för att "framhäva dina kvinliga former" och vara lite retro.
[x] Du äger ett par onödigt stora solglasögon.
[ ] Du tycker att klädesmärken är viktigt eller ger folk status.
totalt: 3

[ ] Du använder brunkräm eller solar regelbundet.
[x] Du kan inte visa dig ute osminkad.
[ ] Du drar alla alternativa människor över samma kant: EMO, fastän du inte kan förklara ordet om någon skulle fråga dig.
[ ] Du har lätt för att bli kär.
[ ] Du har många "nära" vänner som du egentligen inte känner speciellt bra eller kan lita på.
totalt: 1

[ ] Du är regelbundet inne på Snyggast.se
[ ] Du vill bli känd.
[ ] Din bilddagbok innehåller i stort sett bara egobilder.
[x] Du är väldigt lättpåverkad.
[ ] Modet är väldigt viktigt för dig och du följer det skarpt!
totalt: 1

SUMMA: 8

1-5: Du är en ashäftig typ som vågar sticka ut och vara något
du själv skapat och vägrar ta åt dig av andras modetrams. Rock on!

6-10: Du påverkas inte direkt av mode. Du är dig själv och så bör det fortsätta!

11-15: Du har förmodligen dålig smak. Du följer inget mode
men frågar utan tvekan var din vän köpt sina nya märkesjeans.

16-20: Du ligger med all säkerhet inom fjortisradien vilket aldrig
bådar gott. Du hänger med killar utan hjärna och har blivit sårad många gånger. Skyll dig själv!

TMNT!!!

2007-10-20 - 16:01:49
image356


TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

ohmygawd. Jag såg den i videobutiken och var tvungen att hyra. hahaha Jag älska verkligen serien när jag var yngre så jag var tvungen att se filmen. Och JA den var bra, ;) hahha.

Men också. vissa flickvänner alltså =|
Det gick in ett par, och killens mobil ringer så han går iväg lite och sen när han lägger på så säger tjejen (typ helt sur också) "ASSÅ OMG, du är typ VÄRLDENS mest osociala människa. Herregud."
Herregud, döda mig om jag någonsin blir en sån bitch, tack.

IALLAFALL. Filmen var bra, se den om ni gillar TMNT och monster.

Oh my gawddd

2007-10-20 - 15:57:20
Sorry bloggen. igen. hahahaa.

OKEJ,
det som tar upp mitt bloggande för tillfället : wgts och skolan.

sorry. har jobbat mycket med projektarbetet som aldrig verkar bli klart. grrr.

IALLAFALL
igår kväll, jag har skaffat comviq AMIGOS, så jag kan ringa utomlands fett billigt. Så igår ringde jag till 3 olika personer i Kanada och det kosta ingenting. hahah. Asbra! =) Och alla trodde jag skulle ha värsta svengelska så de trodde inte att det var jag, hahaa. Men iallafall. Jag kolla på film igår också det kommer nästttt...

xoxo

Ny tröja!!

2007-10-15 - 23:55:39
Beställde en tshirt för ungefär en vecka sen och fick den idaaag. Men jag pallar verkligen inte ta bild på den, så jag tar bilden från hemsidan:image355


Fin :) och mjuk om jag får tillägga haha.

LastFM

2007-10-15 - 15:35:38
image354

Favorit bok!!

2007-10-15 - 00:10:51
Jag blev inspirerad av att skriva om 1984 så jag bestämde mig för att göra ett litet inlägg om min favorit bok:

image353

Jag kommer inte ens ihåg varför jag låna den här boken. Tror att vi hade en läxa i engelska (igen haha) att läsa en bok. MEN det jag faktiskt kommer ihåg var att jag åkte på semester med mamma och hennes fästman och tog med mig boken och läste den där. Tog ungefär 4 dagar för jag läste verkligen NON stop. Den är såååå bra. Älskar den. Vet inte om den finns översatt på svenska, men jag skulle anta det, haha.

Iallafall, handling:
Fokus är på ett par, men det finns två som de handlar. Boken handlar om en kille som har en flickvän som har bestämt sig för att åka bort till Japan för att vara lärare i ett år. Så han är ensam, och hans roomie har sin pojkvän som också bor långt borta. (tror det var Jamaica, kommer inte ihåg). Iallafall, det låter tråkigt å allt, men han träffar en tjej när hon är borta som han blir helt typ fascinerad av och det dbudybgu aww så bra.
Och alla (två personer haha)  på amazon.com har skrivit skit om boken, pft.
Det som är synd är att jag inte ens äger den =( ska nog söka upp den och köpa den, måste läsa om den.

1984

2007-10-14 - 18:56:56
image352

Läste precis ut 1984 av George Orwell (den skulle vara utläst till imorgon för Engelska C). Och även fast den var väääääldigt långtråkig ibland och alleldes för långa beskrivningar så var den faktiskt bra. Boken är uppdelad i 3 delar och den tredje delen blev faktiskt jävligt spännande och jag lästa non stop. För att låta nördig, jag älskar när man hittar en bok som man inte kan sluta så det slutar att man läser non stop och vill inte att den ska ta slut. Så var inte riktigt 1984, men jag tycker iallafall att den var bra och mycket läsvärd. =)

Kyckling!!

2007-10-09 - 02:55:29
Innan jag hoppar i säng. Ska jag även tillägga att nu för tiden äter jag även kyckling. Förut åt jag endast fisk + räkor. Men nu äter jag även kyckling. Detta för att försöka öka mitt intresse för mat och även få i mig mer mat eftersom jag får fler alternativ genom kyckling. Det gick jättebra att börja äta det och favorit rätten just nu är Vulgarlic Chicken som finns vid den Indiska Hållplatsen i Kistas FoodCourt!! Gå å ät, det är asgott ;)

Skolaaaa + annat

2007-10-09 - 02:53:39
Har såååååå mycket å göra. Hade tänkt att på kanske torsdag åka till något biblotek och göra Företagsekonomi A uppgifter + Projektarbete. Har jättesvårt att sätta igång med arbete hahah. Så tar för evigt för mig.
Jag är iallafall nästan klar med min engelska bok, den ska vara utläst på måndag och jag är på god väg faktiskt, måste bara sluta lata mig och inte somna mitt i läsandet (som idag...två gånger haha)


OCH sen i ... tisdags förra veckan. Så var jag med mamma i Kista och köpta höst stövlar plus ett par tjockare leggings, hon betala...
Stövlarna köptes på Vagabond (de är alltid jättetrevliga där, gå in och kika och köp =) ) och är nog de dyraste skor jag nånsin köpt hahaha. Och här kommer en bild:
image351
booyah! fina. =) Men jag ska klippa av banden lite, ser så fult ut när man knyter runt där uppe.

Lets do this

2007-10-09 - 02:45:03
Okej okej.

Idag (måndag) kom Johan Glans till vår skola!! Så häftigt, fick liksom en chock nästan ahaha. Är lite mega nörd fan sådär så jag tyckte det var ascoolt. Men han gjorde ståupp komik i kanske... 30 - 40 minuter något sådant. Han hade mycket gammalt material (som kan hittas på youtube) men även lite nytt + improvisation från frågor han fick från elever och sådär =)

image349
image350

Så går det när man tar bild med mobilkameran haha. Inte så fint. MEN min kompis tog bild på mig och honom med sin mobil och den blev asbra, kanske dags för en ny mobil hahah. Men deeen skippar jag nog att sätta upp då jag ser ganska miffo ut =)

LastFM

2007-10-09 - 02:42:05
Har gått en vecka sen jag blogga, sorry!!

image348

LastFM

2007-10-01 - 12:40:31
image347
RSS 2.0