London here I come!!

2008-04-30 - 14:45:35
image554

Jupp!!!

Bussen går den 21a maj till flygplatsen i Västerås går 18.30 och planet flyger vid 21.15 till London (Stansted). Därefter åker vi till min vän Jennys vän och sover hos henne till konserten den 22a. Sedan går vi, parrtyyyy och sen tillbaka å sover. Sen åker jag tiiidiigt hem den 23e.

Perfekt helg!! =D

Har inte sett Cancer Bats på två år och de ÄR mitt favoritband så när jag hörde att de kanske inte kan komma hit förrän till hösten bestämde jag mig för att jag MÅSTE se dem innan jag åker till Kanada. Så då blev det så här =D
Johnny *Truant är även ett av mina favoritband och de kommer väl typ aldrig komma till Sverige så det är definitivt värt pengarna!!

Cancer Bats - Hail Destroyer

2008-04-26 - 16:32:13
image540

 1. Hail Destroyer
 2. Harem of Scorpions
 3. Deathsmarch
 4. Regret
 5. Bastard's Waltz
 6. Sorceress
 7. Lucifer's Rocking Chair
 8. Let It Pour
 9. Smiling Politely
 10. Pray for Darkness
 11. PMA 'Til I'm DOA
 12. Zeds Dead, Baby
Oj oj ojjjj, vilken utveckling sen "Birting the Giant", allting har utvecklats framåt. Liam's sång teknik är helt annorlunda, inte lika "skrikig" och "gäll" som förut kanske utan mer djup och mörkare som passar perfekt till alla låtar. Speciellt Deathsmarch där den mörkare rösten passar PERFEKKTTT. hahaha.

Även Scott (gitarr) har utvecklats en hel del. Hans teknik har blivit såååå mycket bättre (och den var redan bra förut) och alla komplicerade riff klarar han galant. Jag kan även nämna att Scott spelade in Bas för hela skivan också, mycket talang right thurrrr. =)

Favoritlåtarna är definitivt Sorceress och Regret som är så jävla catchiga. De brukar ha väldigt positiva sångtexter (i alla fall när det handlar om personer) men i Sorceress är det en hel låt som är dedikerad till en tjej som är "at the top of my shitlist" och "the worst piece of trash i've met in a long while". Men eftersom låten är så jävla catchig är det roligt att hela publiken kommer sjunga med i låten med glädje. hahaha. Pwned.

Jag kan inte (egentligen) välja ut några favoritlåtar för alla är bra på sitt egna sätt. Men just de två ovan sticker ut för påminer om Grenades från BTG eftersom de går lika snabbt och har lika catchiga texter. Men när det kommer till texter älskar jag Zeds Dead, Baby. Vet inte varför jag älskar den så mycket den bara känns helt rätt hahah. Men så gör alla andra låtar också ;)

Medverkande på skivan är sångaren från Rise Agaisnt, sångaren från Billy Talent (som hörs på Smiling Politely, älskar hans del i låten) och Wade från Alexisonfire.

Ett måste för alla som gillar musik. =)

Utekväll.

2008-04-13 - 15:57:45
Igår så var jag först på en liten hemmafest, men jag hade bestämt för att inte dricka så mycket så när de körde med sin fyllelek så satt jag och kolla på och garva åt alla som bara blev fullare å fullare. Är faktiskt kul att se sånt ibland hahha.
Min vän som är nykterist var där också så det kändes bra att inte dissa henne och kunna ha en nykter konversation hahah.

Sedan drog vi vidare och de bestämde att vi skulle till Vanilla, har aldrig varit där och tydligen var det en studentskiva eller nåt? Och jävlar vad dyrt det var där. Tog en Bacardi Breezer som kostade 67 kronor. Aj aj. Men det var helt okej där, vissa var utklädda och så, så det var kul. =)

- Vi fick höra när vi kom till dörren vid Vanilla, de två killarna vi var med, vakten sa "alltså.. .det här är en finare fest och det ser ut som ni typ ... ska på bio." och jag svarade "de är klädda som vanligt? och vi har faktiskt kläning på oss haha."
Så bestämde han sig för att vara snäll (?) och "aaa men ni tjejer är asfina men .. aja. kom in då, jag låter er komma in en då." hahahaa.
RSS 2.0