Cancer Bats - Hail Destroyer

2008-04-26 - 16:32:13
image540

 1. Hail Destroyer
 2. Harem of Scorpions
 3. Deathsmarch
 4. Regret
 5. Bastard's Waltz
 6. Sorceress
 7. Lucifer's Rocking Chair
 8. Let It Pour
 9. Smiling Politely
 10. Pray for Darkness
 11. PMA 'Til I'm DOA
 12. Zeds Dead, Baby
Oj oj ojjjj, vilken utveckling sen "Birting the Giant", allting har utvecklats framåt. Liam's sång teknik är helt annorlunda, inte lika "skrikig" och "gäll" som förut kanske utan mer djup och mörkare som passar perfekt till alla låtar. Speciellt Deathsmarch där den mörkare rösten passar PERFEKKTTT. hahaha.

Även Scott (gitarr) har utvecklats en hel del. Hans teknik har blivit såååå mycket bättre (och den var redan bra förut) och alla komplicerade riff klarar han galant. Jag kan även nämna att Scott spelade in Bas för hela skivan också, mycket talang right thurrrr. =)

Favoritlåtarna är definitivt Sorceress och Regret som är så jävla catchiga. De brukar ha väldigt positiva sångtexter (i alla fall när det handlar om personer) men i Sorceress är det en hel låt som är dedikerad till en tjej som är "at the top of my shitlist" och "the worst piece of trash i've met in a long while". Men eftersom låten är så jävla catchig är det roligt att hela publiken kommer sjunga med i låten med glädje. hahaha. Pwned.

Jag kan inte (egentligen) välja ut några favoritlåtar för alla är bra på sitt egna sätt. Men just de två ovan sticker ut för påminer om Grenades från BTG eftersom de går lika snabbt och har lika catchiga texter. Men när det kommer till texter älskar jag Zeds Dead, Baby. Vet inte varför jag älskar den så mycket den bara känns helt rätt hahah. Men så gör alla andra låtar också ;)

Medverkande på skivan är sångaren från Rise Agaisnt, sångaren från Billy Talent (som hörs på Smiling Politely, älskar hans del i låten) och Wade från Alexisonfire.

Ett måste för alla som gillar musik. =)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0