Ingen bakfylla!

2008-04-29 - 19:55:35
Det är så vi vill ha det!!

Igår var jag på min vän Nedas studentskiva för Bromma Gymnasium. Detta var på K15 (som jag antar också är Kitten Club?). Första gången jag var där och det var rätt okej faktiskt. Många sittplatser där man kan sitta och chilla lite, men dansgolvet är väldigt litet.

Förkröka lite innan vi gick dit med alkoläsk (som vanligt haha) och öl.

Gick dit med min bojjjfräänd och min vän Sofia (hon och Neda är gamla klasskompisar), det var Sofias första kväll ute så jag var tvungen att slå på stort!!
Vi kom dit och jag köpte en Sex on the Beach åt henne (kinky style ;) ) och en päroncider till mig (fan vad små flaskorna var där). Sedan när hon hade druckit klart så köpte jag en hallon shot till båda oss som gick snabbt ner!! (som sagt, börjar bli bättre på shots! vet inte om det är bra eller dåligt hahaha)

Sedan resten av kvällen så köpte jag bara två Xider som jag och hon delade på (hon hade inga pengar med sig). Dansade väldigt mycket och hade trevligt, det var kul att parta med vänner man inte träffar så ofta! Synd bara att de inte kan komma på min studentskiva nästa vecka! =(

Fotografen tog bilder på oss så får se om de kommer upp sen, då kan jag lägga upp dem här ;) haha

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0