Tänd ett ljus för Engla

2008-04-14 - 17:15:43
Vem gillar inte att tända ljus? Jag älskar att tända ljus det är bara att man aldrig riktigt gör det, bra fråga varför. Det ger en sån lugnande effekt för sinnet.

Nu är det så att jag antar att de flesta har hört om Engla och det tragiska som hände henne. Det är synd att vissa människor i den här världen inte har något bättre för sig än att göra hemska saker. Jag tänker inte skriva ett helt inlägg om händelsen för det skulle innehålla mycket ilska och svordommar och jag tror att vi alla känner likadant. Det är sjukt att ta någon annans liv. Om någon som läser detta tycker det är okej att mörda, snälla säg till så att jag kan blocka er från bloggen =)


I alla fall, för att komma till sak, från aftonbladet:
Just nu sprids uppmaningar genom bloggar, e-post och sms att ikväll kl. 21.00 tända ett ljus i fönstret. Jag tänder ett. Gör du?

Det känns även viktigt att påpeka att detta ljus borde gå ut till alla offer för mord. Inte bara Engla, utan alla de familjer som drabbats för att någon gubbe/kärring hade tråkigt och bestämde sig för att mörda ett barn.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0