Utekväll.

2008-04-13 - 15:57:45
Igår så var jag först på en liten hemmafest, men jag hade bestämt för att inte dricka så mycket så när de körde med sin fyllelek så satt jag och kolla på och garva åt alla som bara blev fullare å fullare. Är faktiskt kul att se sånt ibland hahha.
Min vän som är nykterist var där också så det kändes bra att inte dissa henne och kunna ha en nykter konversation hahah.

Sedan drog vi vidare och de bestämde att vi skulle till Vanilla, har aldrig varit där och tydligen var det en studentskiva eller nåt? Och jävlar vad dyrt det var där. Tog en Bacardi Breezer som kostade 67 kronor. Aj aj. Men det var helt okej där, vissa var utklädda och så, så det var kul. =)

- Vi fick höra när vi kom till dörren vid Vanilla, de två killarna vi var med, vakten sa "alltså.. .det här är en finare fest och det ser ut som ni typ ... ska på bio." och jag svarade "de är klädda som vanligt? och vi har faktiskt kläning på oss haha."
Så bestämde han sig för att vara snäll (?) och "aaa men ni tjejer är asfina men .. aja. kom in då, jag låter er komma in en då." hahahaa.
Postat av: Pekis

vakterna på vanilla klagar alltid på ens kläder, palla leka laroy likosm!

2008-04-13 - 18:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0