Framme!!

2008-08-26 - 07:00:23
Efter en laaang laaaang javla dag ar man antligen framme. Kanns helt sjukt att vara har? Kanns som att jag ar kvar i Sverige men i en annan del hahah.

De har SKIT manga hus i sina villaomraden, extremt, de har bara dorr knappar och inte handtag, det finns ju saklart inte svenska bokstaver och de har andra lampknappar an vi. OCH UTTAG! Lite panik over det men det fixas imorgon, nu behovs en laaang natts somn, godnatt!

Men jag ar framme och saker :)

Allt klart!

2008-08-25 - 02:13:48
Om tre timmar bär det av och jag ska nu faktiskt försöka få lite vila innan det är dags, även fast jag tror att det kommer bli omöjligt.

Sista inlägget i Sverige! Nästa blir i London då jag har 5:40 timmars väntetid! =/

LastFM

2008-08-21 - 11:51:39

Nerpackat!

2008-08-20 - 23:18:23
Nu är väskan full!

Näe helt seriös, den väger nästan prick 23 kg (så mycket den får som högst) och är fullproppad, omöjligt att få ner något mer, då går den inte å stänga. Mitt handbagage börjar också bli ganska fullt just nu, usch.

Känns hemskt att allt blir så begränsat nu. Jag har liksom lagt fram plagg för de 4 dagarna som är kvar och det är verkligen BEGRÄNSAT, skit tråkigt. Alla parfymer är nerpackade förutom en som nästan är slut och imorrn får jag försöka få ner träningskläderna eftersom jag helt enkelt inte kommer hinna träna något mer =(

[REC]

2008-08-16 - 17:33:21

Det känns som jag har sett väldigt många zombie filmer på senaste tiden. hahah.

I alla fall, som jag sagt miljoner gånger innan så hatar jag skräckfilmer MEN jag tycker inte att zombies är läskiga, utan mer underhållande och ibland t.o.m. tråkiga. Som i den här filmen, när de blir infekterade blir de zombie liknande och ja de är aggresiva och vill äta allt som rör sig men det är inte så mycket mer än det. D.v.s. det blir inte särskilt läskigt, speciellt inte lika läskigt som alla säger.

Det enda som jag tänkte på hela kvällen innan jag gick å la mig, hahah hej mardrömmar, var slutet av filmen. Då tittade jag faktiskt inte, det var bara obehagligt och läskigt. Men resten av filmen kunde jag kolla på utan att ändra uttryck eftersom det kändes så uppenbart att det skulle hända.

Synd att de ska göra en amerikansk version, så jävla tråkigt eftersom de kommer lägga till 5 liter med blod och försöka göra det läskigt. Usch, nej nej. Se orginalet, den är bra.

Hancock

2008-08-13 - 20:55:13

Hancock (ne vad jag är barnslig nu) var faktiskt riktigt bra. Hade inte så stora förhoppningar och det är fan så man ska va när man går å ser filmer. För då blir den helt okej. Som vanligt var det enda dryga de störande momenten runt än i biosalongen (mannen som stank snus och kvinnan som smaska, helt seriöst, högre än vissa pratar. naaasty).

Bra handling, söt historia, inte alls komplicerad, skönt det när man är trött. Väldigt sevärd eftersom den är väldigt underhållande men det finns ju roligare filmer. Men den duger =)

Sommarjobb - 2006

2008-08-12 - 23:07:06
DAG 1

Okej så min dag bestod av:

 • Fika MINST 5 gånger per dag. Men jag palla bara att verkligen äta något en gång, delikatboll ;)
 • Baka "cheesecake" som alla tyckte vara jätteroligt att säga.
 • Kolla på söta Vivian som ser ut som en sagogumma.
 • Kolla på en annan tant som är HELT skrynklig i hela ansiktet, fast en av de mer "hippa" hahaha.
 • Se en ropa "roooIIIYYY" hahaha, plus att hon hade en finsk dialekt så hon var som tagen ur mumin. haha söt.
 • Gå på promenad och skjutsa världens sötaste tant i en rullstol som insisiterade att hon skulle gå för att låte mig slippa. men när hon väl gick så blev andfådd efter 5 meter.
 • Mumingumman sa "åååh du är så duktig, jag ska gifta bort dig så FORT jag hittar någon som är bra nog!"
 • En annan gumma som stoppade i sockerbiten i munnen och tugga UTAN att dricka kaffet efter, för hon fattade inte riktigt vad en sockerbit och kaffe har gemensamt.
 • Ha på sig Skogas arbetskläder som är fett smala i midjan men alleldes för stor tröja haha, sexy beast me.

Så vem har bäst sommarjobb?
Jag tror jag kommer stå ut i tre veckor eftersom det enda jag verkar få göra är att gå på promenad till cafen och käka.
Hur mycket tror ni jag kommer gå upp i vikt?

a) 5 kg
b) 10 kg
c) big momma kg :D

pusssssssss på alla :)

xoxo /haannaaa

p.s ta ALDRIG 156 bussen den vägrar fucking komma när den ska. bitch.


DAG 2

Idag spenderade jag HELA dagen ute i trädgården. Jag började med att vattna trädgården, och därmed "råkade" förstöra tre blommer för strålen var för stark, inte mitt fel duh.
Sedaaan så skulle vi tömma en liten brunn/damm på alger. Det var jobbigt som fan.

MEN OMG. sen händer det något mer actonfyllt när vi sitter där och dricker saft i en paus (som vanligt). det brinner, nere på backen!! haha alla tanter fick panik och sprang nerför berget och släckte det. Så jag var även en brandkvinna idag skall jag säga er. Så vi släckte den och JAG kom fram till att det var en fyllis som hade fimpat i gräset eftersom det var en ölburk breveeee. Så jupp Hjälte no1! :D

Sedan så hade vi lunch, spela alfapet, jag vann såklart alfapet mästare som man är. Och sen när vi skulle forstätta rensa ogräs så börja det regna WOHO så vi slapp. Och dammen var vi redan klar med men vi kom fram till att det egentligen är Vivians pool, vår favvo. Haha.

Sen så kom det värsta blombudet så vi fick åka med blommor till alla våningar och vem fick vi inte se där, mumin gumman :D

Men sen när jag skulle gå ner å slänga kartongerna med trädgårdskvinnan så gick jag förbi likboxar :| Tack och lov var de inte öppna. Citat "Folk dör här hela tiden!" :|

aja, Trevlig dag igen ser fram i emot imorrn då det nog blir lugnare igen. :D

xoxxx
/haaanaaaaa


DAG 3.

Så idag var det min tredje dag. Den började som vanligt med fika med de som bor hemma men hälsar på :D Plus idag var det tre nya Kristina, Göta och sen en till som jag inte kommer ihåg namnet på. Göta var trevlig och har jobbat som elektriker. :P Seeeen gick jag ut och hämtade rosor och då fick jag ett "godmorgon Hanna :D" från... aa vad han nu heter. Men han är söt som tusan även fast han skakar som en egen liten jordbävning. När jag kom tillbaka så höll jag sällskap med Elsa för att hon klippte gräslök och här är ett trevligt litet citat från henne "Tänk er när ni är så här gamla, och sen dör ni HAHA. Aaa.. och det är ju inte bara ni, era vänner också haha." :| Tack Elsa.

Sedan hade vi midsommarlunch. Det var kuuuuul antar jag. Jag åt 5 potatisar för de var jävlans goda. BRA JOBBAT ANITA!!!. hahahaha.
Efterrätt var vvåran egen cheesecake som alla gamlingar har pratat om i tre dagar nu hahaha. Men det var jättegod plus att vi hade jordgubbar till :D

Efter "lunch" så fick vi jobba i trädgården. Det vill säga göra jobben som de inte vill. Så i två timmar drog jag upp de där jävla ogräsen och euw. Äkligt. Råkade störa en liten cermoni när jag vattnade, men strålen var så jävla stark att slangen flög av sig själv. Typ det roligaste som hände den dagen hahahaha.

Sen tröttna jag så jag typ "nu går vi in å tar saft" så jag läste DAM och drack saft. Sen tog jag ur disken och satte in ny och sen sluta jag! woho. haha. :)

 

DAG 4.

Idag var det sista dagen för veckan och den gick så hääääära:

 • Började dagen med att hjälpa till att göra våran fina midsommarstång. Började med att hämta grenar och blommor kuuuul va? haha. Och seeen så var JAG tvungen att vira runt de där fucking grenarna runt ku.. ursäkta ringarna. Och uppenbarligen sög ja (haha ha ha) och en av arbetarna fick göra om den och ge den lite plastikkirurgi. :D
 • Sedan gick vi ut och skulle sätta alla blommor på stången och ku... ringarna. Då var det en jättteeeegullig gumma som satt och kollade när jag gjorde. Och det var kallt som sjutton så jag började röra mina armar så de skulle bli varmare. Då sa gumman, Elsi typ "fryser du?!" och jag typ "jo lite grann kanske." och hon... "låt mig hjälpa dig!" och sen börja hon röra mina armar för att värma mig och sen tog hon ett stadigt tag och sa "jag gillar dig :D" och jag typ "haha tack så mycket, jag gillar dig med :)" och sen höll vi hand i nåra sekunder... så jag antar att jag har en flickvän? hahahaha. :D
 • LUNCH TID, as god mat hemmagjord mat med jordgubbar och glass till efterrätt :)
 • Efter fick jag rensa ogräs igen, askul. hahah. men efter det då jävlar. Då börja vi rensa ur rabatter för blommorna skulle flyttas MEN SEN då var det midsommar firande ska jag säga er!!
 • Det kom massor av spelsmän och kvinnor i sånadär folkdräkter och vissa av dem spelade instrument, gamla då'ra. Så vi började dela upp tårtan åt alla äldre medan spelmänniskorna dansade runt midsommarstången, det var göllligt. Vissa gubbar hade typ tomteluvor hahahha.
 • Sen åt JAG tårta, erkänner att jag tog lite för stor bit som vanligt men den var god :). Men det var trevligt alla äldre var typ asglada och klappade och allt möjligt :D
 • Sen fick vi i uppgift att plocka undan alla faten till tårtorna och sen ge vatten till alla nya blommor som skulle planteras. Det var väl kul förutom att jag fick lämna det de kom i nere i källarrummet *ryser*. Lik frysarna låter så in i helvete och det skrämmer livet ur mig :|

DET VAR ALLT. Eller jag åkte efter jobbet och stank svett och såg hemsk ut till Kista. Lämnade tillbaka ett par skor men hitta inga nya par att köpa :(. Lyssna på Cancer Bats hela vägen hem :D

pusssssssssssåkraaaaaaaaaaaaaaaaaam
/haaaaanaaaaaaa

 

DAG 5.

Woho dag 5. Den mest ointressanta kanske :P

Mär jag kom dit så det första hon säger "ja gå och fika du innan dagen börjar :)" så det gjorde vi. Började sen med att hålla på i den aldrig klara trädgården, fick pissont i händerna. hahaha, kul :|. sedan så höll vi på ända fram till lunch och min lunch var asgod :D, plus att vi snodde nåra digestive kex :).

Seeen efter lunch så började dagens diskussion om Hilary Duff och Lindsay Lohan :| och på något sätt slutade de med att jag var i team Duff och han team Lohan :| Och jag gillar fan inte ens hilary duff så mycke haha. askul. men iallafall sen tog vi ner tre tanter till cafet. Fick fika, en tant somnade, sen gick vi tillbaka. Fick kramp i benen för det var typ 25 grader och det var uppförsbacke. Fri motion ya'll, jag kommer vara hur vältränad som helst när jag jobbat klart haha ;).

Och sen sluta vi när vi kom tillbaka. Det var ungefär allt. En trevlig måndag med 3 fikan :)

pussss xox/haaanaaaaa

 

DAG 6.

Den får vara på samma för jag pallar inte göra en ny. Plus dagen var ganska ointressant. Satt mest och typ gjorde ingenting. Fika däremot 2 gånger.... Gav en tant ett äpple efter hon försökt förmedla sin önska genom ramsor tre gånger.... Eh... höll på med trädgårds grejjor hela dagen :)

pusssssssssss
xxoxxx/haaaaaaanaaaaaaaa

 

DAG 7.

Okejjj idag var en till ganska ointressant dag, hela dagen bestod av att hålla på i trädgården. Fast vi fuska och fika från 10 till 11 utan att nån brydde sig hahaa. Och sen hade vi lunch en timma efter det så det var chill. :) Efter lunch hade vi en liten typ brandsäkerhet genom gång, asgölligt. Men de där brandsläckarna väger fy fan typ 70 kilo. Kunde inte ens lyfta den och sen om de blir brand ska jag liksom SPRINGA med den. :( Aja efter det hjälpte vi till att plantera, en blev döpt till Joel, för den hade långa rötter. Hahaha. Ehh sen sluta vi och jag fick vänta i 20 minuter på bussfan. :)

xoxxxx
/haaaaaaaanaaaaaaaaaaaa


DAG 8
Pallade inte göra ett nytt. Idag så höll vi på med trädgården igen FAST vi började dagen med att vi skulle ta akvariefiskarna till dammen där ute, FETT läskigt för de sprattla som fan och var asstora. men till slut hamna de där dom skulle så förhoppningsvist klarar de sig :) om inte en äklig skata eller nåt kommer och tar dem. Hahha en var asfet :D.

Aja det var typ allt som hände. Tre fikan. En magnum bland annat :D

xxoox

 

DAG 9.

Hatar nummer nio, sorry.

Idag så var det askul, säger vi. Dagen började såklart med fika, men denna gång alla i personalen haha. Coolt. Sen när dagen väl började så först vattna jag, askul haha. Och jag typ blötte ner övverallt och råka förstöra ett antal blommor, men det var kuuul :). Sen blev vi uttråkade och bestämde oss för att bara sitta å chilla. do your thing HONEY.

Sen så blev det lunch efter att vi hade plockat buketter till expeditionen :). så min mat var bajs fast delikatessbollen var asgod :D.

SEDAN MINA VÄNNER, SEDAN var..... det.......... BINGO. hahaha. Tog en fucking timma men det var gulligt. Jag satt brevid en gumma som inte såg så bra så jag fick peka på de nummren hon icke såg haha. As gölligt. Men hon vann inte nåt :(.

Sen tog dagen slut och när jag kom hem åkte jag pch hämta mina filmer hos megastore, :)

xoxo
/haaaaaaanaaaaaaaaaaa

 

DAG 10.

Idag var det den typ mest chillaste dagen. Vi typ vattna ute i trädgården i kanske 1 timma sen så fika vi ;) i en 45 minuter hahaha. och sen låtsades vi rensa ogräs, flör palla det när det är typ 30 grader ute lixom.

Sen var det lunch och då kom den enda manliga arbetaren på rehab och typ sa "jag ska till lill skoga så jag är borta till 4" d.v.s. ingen övervakar oss efter lunch :D men vi fick en uppgift att fixa till akvariet. men innan vi börja med det så hade vi race runt det långa bordet i stolarna, hahaha. jag förlora.

seeen fixa vi väl det äkliga och tråkiga akvariet men sen sluta vi :D så det var lugnt jao. :)

xox
/haanaaaaaa

 

DAG 11.

eftersom det typ inte hände nåååånting idag så lägger jag till det här. åt sockerfri glass.... städade rehab hahaha. ehh... vattnade. hade inge bra skor för att jobba i. så.... det var inte så skönt. men jag hade sexiga jeans :D

xoxoo/haaaaaaamaaaaaaaaaaaa

 

DAG 12.

Woho okej. Mitten av veckaaan idag då.

Vår handledare har varit borta sen måndags så det har vart ganska chill faktiskt. Men dagen började med att vi fick gå till jungfrudansen 50 och lämna en rullstol :D tanten var asgullig och såg ut som en typisk farmor :D. sen på vägen tillbaka stannade vi upp och gunga lite å sådär, det var najs. Sen kom vi tillbaka och vattna såklart ;) och chilla. Sen var det lunch, min vän hade asäcklig mat som såg ut som spott. Najs...VÄLDIGT najs. Jag tog en delikatessboll till efterätt :D.

Sen efter lunch fanns det typ INGET att göra så vi gick och vattna och flytta på vatten spridaren. Sen gick vi upp igen och frågade en av arbetarna där om vi kunde göra nåt å han tpy "...ehhh näe itne rikigt så ni kan nog gå hem om ni vill." Så vi sluta klockan 2 :D och jag åkte tunnelbana hem.

xox
/haaaaanaaaaaaaaaaaa

 

DAG 13.

Näst sista dagen :(

Började som vanligt med att vattna plus att vår handledare är tillbaka :). sååå vattna var väl kul. sen bestämde vi oss för att det faktiskt skulle vara bra att rensa ogräs för en gångs skull. Sen vattna vi inomhussss.

Lunch, bajs mat :(, men god efterrätt, :D. Och intensiva samtal om ormar, fladdermöss och maskar. euw.

Sen efter lunch, fika dags. :) Serverade sockerbitar till alla
"Hej vill du ha en sockerbit i kaffet? :)"
...*inget svar gubbe stirrar rakt fram*
"...Okej.."

Hahaha, sen gick vi in för det blev så jävla varmt så prata vi med en som hette Marianne som hade hand om typ lön, scheman å grejjer. Hon bjöd oss på glass :) as gullig jöööeee. :D och sen tömde vi diskmaskinen och sen fick vii gååååååå. :)

xoxxxx
/haaaaanaaaaaaaaaa

 

DAG 14 SISTA DAGEN.

I dag var en sorglig dag, ahahhaha eller inte. Vi vattna som vanligt men det var så jävla varmt att det blev jobbigt att vara där ute. :( Men vi oxå klippa isär kort som de hade tagit från midsommar :), det var lite sköjigt.

Under lunch så fick de ett stort STORT kort och en varsin ros (de var bara 2) :D de blev glaaddaa och vi typ "awww." hahaha.

Efter lunch var det BINGO, då var vi med å spela men vi vann inget :( . Så buhu men det var kul ändå....

Det har varit kul att jobba i tre veckor faktiskt. För nu på lördag åker jag till Ludvika och sen kommer jag hem på söndag. MEN sen efter det åker vi bort en vecka igen :). så kommer inte vara hemma på ett tag, men det ska bli skönt att komma bort lite sådär. Sen när jag kommer ska jag nog till grönan och lite ställen :D

xoxox
/haaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LastFM

2008-08-12 - 22:29:57

Batman: The Dark Knight

2008-08-12 - 22:00:02

Jag önskar att jag kunde hålla med typ 80% av de som sätt filmen som säger att den är "SÅ JÄVLA GRYM", men... den var väl.. okej?

Visst visst, de flesta scener var coola med bra effekter och action och allt, men storyn? Långtråkig och lite.. bla. De bästa med filmen var ju ganska uppenbart jokern, alla scener han var med gjorde filmen värd att se, helt ärligt. Jag är nästan lite besviken eftersom alla säger att den är så jävla bra och vill se om den och sen när jag väl ser den är den.. sådär?

Aja, kul att ha sett den iaf. Gå å se den om du gillar action, men ta inte med flickvännen som sitter å suckar och är rastlös, de är jobbiga att sitta bredvid.

Tequila Shots - en hälsofara!

2008-08-10 - 00:35:18

Usch usch usch säger jag bara!


Fy FAN för tequila. Det är fan det värsta jag någonsin har druckit och jag har lovat mig själv (och min mage) att aldrig någonsin dricka det igen.

Jag har inte druckit ikväll men jag hör fortfarande historier om hur folk mår så jävla dåligt efter tequila shots och det är så jävla sant. Varje gång jag har druckit det har jag fått VÄRLDENS baksmälla eller så har min mage hatat mig hela dagen efter. Inte kul, plus att det inte ens är gott.

Så där. Stor DISS till Tequila.

Forgetting Sarah Marshall

2008-08-09 - 14:44:07


Såg denna igår kväll innan jag skulle "vila ögonen" kl. 23 och sov till halv 6 på morgonen.

Iaf,
Jag vet inte vad jag tycker om filmen. Helt ärligt hahah. Jag garva åt vissa delar men mer för att de var så pinsamma och jobbiga så man var tvungen att skratta sig igenom dem, haha.

Han som står i vattnet har då huvudrollen och man får se hans könsorgan ca... ja du. Kanske 8+ gånger? Helt sjukt hahah. Blyg är han inte! Men det var inte så trevligt för vem tycker att ett mjukt könsorgan är hett? Ugh. Bara roligt, stackare.

Det roligaste med hela filmen måste nog ha varit han till höger, brittisk dialekt och helt typ efter och asrolig i alla scener han var med i. Peters (huvudrollen) brorsa är också rätt rolig ibland, men annars var filmen sådär. Jag gillar verkligen inte Knocked Up (ni vet, På Smällen på svenska), tyckte den var tråkig, men den här var i alla fall bättre, men inte lika bra som 40-year Old Virgin.

Men se den, jag fick mig några skratt iaf.

Åh ja!

2008-08-09 - 14:36:02

Hej suddig bild!

Iaf; jag ska till:

18 SEPT  - Red Deer
20 SEPT - Edmonton, alla åldrar kl. 17 och sen 18+ kl. 21.

Livet är najs!

Blogg-kultur?

2008-08-08 - 20:21:24
Eftersom jag bloggar antar jag att det vore lägligt att läsa andras bloggar också. Men jag gör fan inte det så ofta (förutom enstaka som jag inte nämner då de inte behöver mer promotion) men nu har jag faktiskt börjat och ska visa er dessa!

Katrin Schulmans blogg hos finest - alltid rolig och ärlig

Natacha Peyre blogg hos blogster - hon är så sjukt söt och hon har jättefin smak i kläder

Sofias blogg - min vän från hässelby <3 (finns i länkar)

Calles blogg - min vän som jag sommarjobbade med för två somrar sen (finns också i länkar)

Pekis - min vän härifrån (finns även hon i länkar)

Några kändisbloggar som pinkisthenewblog och vad jag än hittar om jag är på humör haha


Sen läser jag faktiskt inte så många fler. Gick igenom Linda Rosings blogg, fy fan vad tråkig den var, svensson liv med inslag av desperation att hålla sig i media. Inte rolig. Har hon inte blivit sjukt smal förresten?

Som sagt kollar jag då igenom vissa av de "stora" bloggarna, jag vet faktiskt inte varför, mer för att de är så irriterande att de blir intressanta att läsa kanske?

Avundsjuka eller dåligt penisförtroende?

2008-08-08 - 18:36:13

Apotekets sexleksaker anmälda

2008-08-08

Två män har anmält Apoteket till jämställdhetsombudsmannen, Jämo, eftersom de anser att bolaget bara tillhandahåller sexleksaker för kvinnor.

I början av sommaren började runt 100 apotek i landet att sälja sexleksaker. Sortimentet består av massagestav, klitorisvibrator, vaginakulor, vibratorring och massageoljor.

Nu har två män anmält Apoteket till Jämo, eftersom de anser att sortimentet bara vänder sig till kvinnor och därmed är könsdiskriminerande.

”Jag tror personligen att bakom apotekets sortiment ligger en förlegad och osann syn på sexualitet där en kvinna med dildo ses som frigjord, stark och självständig medan en man med en uppblåsbar plastvagina ses som äcklig och perverterad”, skriver en av anmälarna.

Både Apotekets kommunikations- och varumärkeschef Eva Fernvall och Katarina Knutz, vd på RFSU, som tagit fram produkterna åt Apoteket, förnekar dock i Aftonbladet att några sådana tankar ligger bakom valet av produkter.

– Det fanns inte och har inte funnits några sådana åsikter eller tankar hos oss. Det viktiga för oss när vi tog fram sortimentet till Apoteket var att de skulle vara av hög kvalité. Tyvärr har vi inte funnit några sådana produkter för män på marknaden. Men vi fortsätter leta, säger Katarina Knutz till tidningen.

Ett av ärendena har redan avgjorts av Jämo, som beslutade att det inte var ett fall av diskriminering. Detta med motiveringen att Apotekets varor tillhandahålls män och kvinnor på samma villkor.

Susanne Fredriksson


Jag läste den här artiklen på jobbet och blev fan riktigt irriterad. Jag tycker att det är en jättebra idé av apoteket att sälja sexleksaker eftersom det gynnar kvinnans sexualitet och även pars (vibrator ringen t.ex.). Det är fan skrattretande att det skulle vara någon slags diskriminering. Är det bara dessa två män som har dåligt penisförtroende och gillar inte att frugan har tjackat en dildo från apoteket?

Herregud, en dildo kan användas av par också, och VAR står det i någon reklam för apotekets sortiment att män är perverterade och äckliga?

Barnsligt.

*Infoga grön bock*

2008-08-07 - 21:48:54
Nu jäklar!

Som sagt har jag införskaffat en resväska, 96 liter, 76 cm hög, väldigt djup och bred på 4,4 kg. Och det ska ni veta är jävligt bra vikt för en stor väska. Känns jävligt bra, får nu packa prick 18,6 kg (ja, jag räkna på miniräknaren). Bättre det än att väskan vägde 5 - 6 kg, som de brukar.

Och sedan idag drog jag mig (ja faktiskt, ville inte) till Länsförsäkringar vid S:t Eriksplan och gissa vilken fru Andersson som har en HELT egen hemförsäkring samt reseförsäkring, allt betalat och färdigt. Och på tal om reseförsäkringar så har ALLA jag har kollat på varit runt 6 000 - 8 000, helt sjukt. Hur mycket blev 1 års hemförsäkring + reseförsäkring? 3 605 kr. Jupp, UNDER 5 000 t.o.m. Jag stod där helt chockad och hon trodde att jag var chockad för att det var dyrt hahah.

De var så otroligt trevliga också och väldigt hjälpsamma. Jag måste ha låtit som värsta nörden som fråga samma fråga typ 50 gånger men de var glada och trevliga ändå. Bra att slippa surtanter och gubbar som hatar sina jobb och tar ut det på kunder (hej Nordea ca 3 år sen, bankkort situationen).

Så nu är allt klart, kan man säga. Förutom packningen. Pappa var förbi och hämtade 4 kassar kläder och 3 med böcker. Men jag har så jävla mycket grejjer, fan!

Till vänner,

2008-08-06 - 21:48:56
13 augusti är "uppbokad" och den 20 augusti (eller var det 21a?).

11, 12, 14 och 15e kvar om ni vill träffas.

Plus å Minus

2008-08-06 - 21:47:01
Som åh så många andra bloggare ska jag faktiskt göra en plus och minus lista. Jag stod i duschen för bara några minuter sen och börja tänka på en plus å minus lista i huvudet så jag var ju TVUNGEN att skriva upp den. Och ja, jag ska infoga egna gjorda plus å minus, så alla verkligen förstår hur viktig den här listan är.


+ Vaxning,
Här sitter man och försöker dra i sina "håriga" tår, men OJ icke icke, finns inget att dra i då det är HELT bort vaxat. Fy fan vilken skön känsla det är att inte behöva oroa sig över generande hårväxt förrän om ca 3 - 4 veckor.

+ Tidsrutin,
Jag hatar rutiner, mer än det mesta i livet. Men det är såååå jävla skönt att kunna somna på typ 10 minuter. Jag har ALDRIG varit så under hela mitt 18 åriga liv men nu under dessa 7 veckor jag har jobbat. Jag släcker lampan, sätter på timern på TV och SOMNAR. Helt sjukt. Och jag går ju upp 6.30 och är sååå sjukt trött, men jag blir genast piggare under dagen. Hur jävla skönt som helst. Loves it, får se hur länge det håller efter jag har slutat! hahah.

+ Ärtskidor,
Sugersnaps, sockerskidor, ärtskidor, vad FAN de nu heter. De är mitt nya "snacks" för alla helger. Det är så sjukt gott och dessutom nyttigt (jag pallar inte nyttig mat, helt seriöst men de är så otroligt goda). Det och pistache nötter. Ska helt skippa chips och godis och köra på nötter och ärtskidor.

+ Träna,
Jag har aldrig pallat vara en såndär frisk och nyttig person, jag orkade verkligen inte. MEN nu för tiden, när jag äntligen har prövat det och tränar varannan dag (ibland varje dag, som förra veckan då jag körde DVD:n emellan) så märker jag hur bra man verkligen mår. Jag får sällan ont i ryggen/knäna längre, brukade få ont i ryggen typ VARJE dag. Och sen efter man har tränat GUD vad självsäker och duktig man känner sig, det är helt sjukt. Plus att kroppen förändras för det bättre, jag har bättre kondis (fortfarande inte SÅ bra kanske, men bättre) och min kropp ser bättre ut. Hade lite chub chub på magen förut men nu jäklar ser den prima ut och det känns som min rumpa är riktigt bootylicious.
Det är också så jävla kul att köra på och lyssna på sin musik och typ "GAWD DAMN".

+ Välgörenhet,
"hej jag är wannabe angelina jolie". Nä'rå. Men det känns faktiskt väldigt bra att ge, tycker jag iaf. Jag har skänkt väldigt mycket det här året känns det som, speciellt till cancerfonden. Och när jag var på apoteket igår så såg jag blåa bandet för 20 kr för prostata cancer. Det blir nog en investering imorgon. Jag blir helt enkelt glad av att göra andra glada.

+ Muskler på gymmet,
De på mitt gym är inte särskilt snygga, någon av dem. Men vissa killar som är "sådär" har helt otroliga armar. En av dem lyfte upp sig själv på en stång som hänger i taket, GAWD DAMN säger jag bara. Det var dagens lycka efter en lång arbetsdag hahah.

+ Min lila skjorta,
Den är bara så jävla snygg och sitter så jävla bra, bästa köpet på länge.
- Packning,
Jag brukar gilla att packa, men sen kom jag på "hmm att packa det mesta man har? kul? nej!" Kom på hur många TRÅKIGA saker jag kommer packa, som typ gympa skor, installerings CD-skivor till min MP3 och mobil, usb sladdar till diverse elektroniks grejs och så mycket mer som man verkligen inte tycker är kul att packa. Usch.

- Skilsmässoföräldrar - gone wrong,
Jag har sådana föräldrar som inte skildes på ett bra sätt. Och FORTFARANDE får man höra skit som "har du hört från pappa? näe tänkte väl det" och att man måste planera två fester till allting eftersom en viss förälder VÄGRAR visa sig. Första tipset till dig som har föräldrar som är skilda/ska skilja sig. Lyssna INTE på skitsnack. Skaffa din egen uppfattning, ingen av dina föräldrar har rätt att säga den andra är dålig, de har ingen anning om din relation till den andra föräldern. De hamnar på en barn nivå igen och DU ska absolut INTE bete dig som föräldern. Ignorera skitsnacket helt enkelt och säg till på skarpen som jag har gjort ett antal gånger nu.

- Stresshud = aknehud,
Som de flesta andra blir min hud KAOS när jag är stressad eller någon annan negativ känsla/tillstånd. Jag har vart så jävla stressad över att hitta en väska (hittad!) och en försäkring (imorrn!) att min hud har helt typ SPRÄNGTS. Jag ser ut som en tonårspojke i ansiktet känns det som. Fy fan, men det är nog inte så farligt som jag tror och tack å lov för smink!

- Försäkring,
Kan man inte få det med flygbiljetten? Ja ja jag vet att man får det, men inte en som täcker 11 månader kan jag säga dig! Palla att ta sig till ett kontor och sätta sig och diskutera vad man behöver och bla bla. Usch, inte kul imorgon.

Jag är "ledig"...

2008-08-04 - 22:24:35
mellan 11 - 15 augusti innan jag åker, och den 21 augusti på eftermiddagen. Har inte tid de andra dagarna då jag ska vara med familjen. Så om någon vän läser denna blogg och vill träffas så säg till! Kan ev. denna helg.

LastFM

2008-08-03 - 22:01:39

Min dag, 3e Augusti

2008-08-03 - 18:23:47
Aja baja säger jag, inte bra att shoppa loss hahha. Spendera en hel del men köpte faktiskt mest REA grejjer.

Vi (mor å dotter dag) var först i barkarby outlet för att kolla in en väska men där hitta jag en bolero och ett par riktigt söta skor. Boleron är absolut inte min stil men den kosta bara 75 kr så jag tänkte "what the hell" och köpte den. Visa sig vara helt perfekt till min middags outfit ;) och skorna kostade 139 eller nåt sånt.

Efter det kollade vi ju på resväskor och kom fram till att en skulle vara perfekt, så vi har lagt undan den till imorgon, måste bara kolla hur stora mått jag är tillåten att ha. Men vi gick därifrån med en kabin väska iaf som man kan rulla fram så jag slipper gå runt med en 10 kilo tung väska när jag ska byta plan i London.

Sedan drog vi vidare till Vällingby där jag JÄMT var typ varje helg när jag var i yngre tonår (bodde i hässelby) och jag fick en REJÄL chock när jag kom in i deras inne varuhus, jävlar vad stort det var, blev helt chockad. Men fint var det med många roliga (men dyra) affärer. Bl.a. topshop och mango =D.

Iaf där köpte jag 3 trosor och en badtrosa (som ni inte får se på bild haha) 3 för 129 och 49 kr. Köpte även en klänning (middags outfiten), den är huuur skön som helst och riktigt fin.

Sedan gick vi vidare till H&M där jag köpte 2 koftor, en skjorta (inte heller min stil alls) och en jacka. Jag gick fram till kassan och hon småskratta lite å så "är din favorit färg lila?" och då kom jag på att ALLA tre plagg var lila hahah, fan.


30% på 199 kr. Ingen klack.


Första koftan, riktigt mysig är den. =)


Den andra som var mer av min favorit, har faktiskt sett den flera gånger och funderat på å köpa och idag blev det så =D


Skjortan som absolut inte är min stil, men som jag kom på skulle vara hur söt som helst till jeans.


Sedan när vi kom hem gick vi å åt på kina restaurangen...

Då hade jag min fina klänning och boleron, visst blev det fint =D

Pride paraden!

2008-08-02 - 13:06:30
Nog med det tråkiga i förra inlägget.

Ska runt kl. 14.30 att bege mig intill stan för att möta min moster (<3) och så ska vi kika på Pride festivalen, hoppas vi hinner i tid! Hon jobba nämligen fram till 14 så det känns lite stressigt om vi ska hinna eller inte, men vi ska stå vid de sista ställena paraden går förbi så förhoppningsvist! Kameran ska såklart med så jag får visa lite bilder sen på mina favoriter ;)
http://www.stockholmpride.org/

23 dagar...

2008-08-02 - 13:01:54
kvar, innan jag åker. Fy fan.

Köper väskan på söndag och försäkringen i veckan. Sedan är alla inköp helt klara. I går hade jag en liten panik attack man kan säga. Och jag har kommit fram till att det som kommer att bli VÄRST av allting, är att om något skulle hända min familj. Att någon blir riktigt sjuk eller värre, och att jag inte skulle vara hemma och inte kunna ta mig dit inom kort varsel. Försäkringen täcker en hem och tillbaka resa om något sådant skulle hända, men det tar ändå typ 12 timmar att ta sig hem. Då kan det ju redan vara försent?

Försöker tänka att inget har ju hänt förra året eller detta så varför skulle det göra det inom 10 månader bara för att jag är borta?

*djupa andetag*
RSS 2.0