Min dag, 3e Augusti

2008-08-03 - 18:23:47
Aja baja säger jag, inte bra att shoppa loss hahha. Spendera en hel del men köpte faktiskt mest REA grejjer.

Vi (mor å dotter dag) var först i barkarby outlet för att kolla in en väska men där hitta jag en bolero och ett par riktigt söta skor. Boleron är absolut inte min stil men den kosta bara 75 kr så jag tänkte "what the hell" och köpte den. Visa sig vara helt perfekt till min middags outfit ;) och skorna kostade 139 eller nåt sånt.

Efter det kollade vi ju på resväskor och kom fram till att en skulle vara perfekt, så vi har lagt undan den till imorgon, måste bara kolla hur stora mått jag är tillåten att ha. Men vi gick därifrån med en kabin väska iaf som man kan rulla fram så jag slipper gå runt med en 10 kilo tung väska när jag ska byta plan i London.

Sedan drog vi vidare till Vällingby där jag JÄMT var typ varje helg när jag var i yngre tonår (bodde i hässelby) och jag fick en REJÄL chock när jag kom in i deras inne varuhus, jävlar vad stort det var, blev helt chockad. Men fint var det med många roliga (men dyra) affärer. Bl.a. topshop och mango =D.

Iaf där köpte jag 3 trosor och en badtrosa (som ni inte får se på bild haha) 3 för 129 och 49 kr. Köpte även en klänning (middags outfiten), den är huuur skön som helst och riktigt fin.

Sedan gick vi vidare till H&M där jag köpte 2 koftor, en skjorta (inte heller min stil alls) och en jacka. Jag gick fram till kassan och hon småskratta lite å så "är din favorit färg lila?" och då kom jag på att ALLA tre plagg var lila hahah, fan.


30% på 199 kr. Ingen klack.


Första koftan, riktigt mysig är den. =)


Den andra som var mer av min favorit, har faktiskt sett den flera gånger och funderat på å köpa och idag blev det så =D


Skjortan som absolut inte är min stil, men som jag kom på skulle vara hur söt som helst till jeans.


Sedan när vi kom hem gick vi å åt på kina restaurangen...

Då hade jag min fina klänning och boleron, visst blev det fint =D
Postat av: Sofia

Guud, vilka söta skor :) Å vad fin du blev i klänningen =))

2008-08-03 - 21:18:53
URL: http://myeyesneverlies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0