Betyg för höstterminen.

2008-02-20 - 18:31:07
Fotografisk Bild A - VG
Projektarbete - MVG
Företagsekonomi A - MVG

Kurser som inte är betygsatta än:
Engelska C

Kurser som återstår:
Psykologi A
Arbetsmiljö & Säkerhet
Fotografisk Bild B
Marknadsföring
Grafisk Kommunikation C

Jag är duktig som fan. Måste prata med någon på skolan bara för att bestämma vilka utökade kurser som inte ska vara med på det slutgiltiga Betyg pappret.

This is me... then.

2008-02-16 - 16:08:36
Jag har aldrig riktigt presenterat mig här på bloggen. Men det är ganska (eller väldigt) kliché att göra det. Så jag ska försöka göra den lite annorlunda och underhållande.

Jag är 18 år för tillfället, född i december en vecka före julafton. Skulle egentligen ha fötts vid nyår, men det blev för tidigt uppenbarligen haha. Jag bor lite utanför Stockholm och älskar att bo här. Jag har nära till Grekisk, kina, indisk, italiensk och wok mat. Men jag gillar inte wok så den sista är obetydlig haha. Har också sjukt nära till tunnelbanan, spelaffär och videobutik. Även bio. Det är NAJS.

Jag hatar att prata om pengar. När man är runt "rika" personer och får höra hur exklusivt och dyrt allt jävla skit är, tröttnar man efter ett tag. Jag gillar att shoppa på rea och det är sällan jag köper något som kostar över 300 kr. Jag föredrar att spara till mer betydelsefulla saker. Jag älskar däremot Lous Vuitton, men köper bara fejk kopior för vem fan vill slösa 30 000 kr på en fucking väska. Helt onödigt.

Jag vet precis vad jag vill göra med min framtid och jag bryr mig inte längre vilka som tycker det är dåligt/fel. Det är rätt för mig och det är allt som betyder något i längden. Min mardröm skulle vara att gifta sig tidigt, skaffa barn, köpa hus och bo där resten av livet med ett sjukt tråkigt jobb. Men det betyder inte att jag ser ner på dem som ser det som en bra framtid. Om det passar dig, bra för dig.

Jag är singel för att jag vill vara det.
Jag är perfektionist.
Jag hatar när folk tar vissa saker för seriöst.
Jag hatar när folk försöker pusha sina åsikter på andra. Ha din egen jävla åsikt.
Jag älskar att göra tjänster för folk jag bryr mig om, om det får dem att må bra eller le. Jag gör inte tjänster för att få beröm eller pengar.
Jag tycker folk som tigger efter beröm och tacksamhet är patetiska.
Jag ogillar folk som vägrar ta sitt ansvar. (speciellt föräldrar med barn som är ohyfsade)

Blah, det blev ganska mycket. hahaha. Om någon orkar läsa så gör det. =)

WGTS - 2 år

2008-02-15 - 16:45:28
http://www.wgtsmagazine.com/

WGTS Magazine som jag "jobbar" för fyller idag 2 år, så gå ditt och kolla in intervjuer/bilder av dina favoritband o.s.v. =)

Go go go!!

ps. jag fick igår typ 2000 reklam grejjer som jag ska dela ut och represent yooo.
RSS 2.0