REN

2008-02-27 - 16:57:37
Var än en gång hos Eriksbergskliniken och frågade denna gång om tips för huden. D.v.s. rengörings produkter, vad man ska tänka på och sådär. För jag kan lätt erkänna att min hud inte är så vacker direkt, haha. Men i alla fall så hade de lite "exklusiva" produkter, kallade REN. De innehåller inga som helst kemikalier utan bara naturliga ämnen som inte skadar eller förorenar huden. Hon rekomenderade då en ansiktsmask men även att jag borde tänka på andra alternativ inom serien. Hade inte råd att köpa det där, så jag gjorde lite research när jag kom hem och hittade på accessora.se precis samma produkter hon hade pratat om. Så jag beställde följande:

image473
Multi-Mineral Detox Facial Mask
Ansiktsmask för alla hudtyper,
En ansiktsmask med fransk lera som avlägsnar överskottssebum, döda hudceller och orenheter samtidigt som den minskar porstorleken och gör huden len, fräsch och tonad. Den innehåller även spirulina, ett tropiskt sjögräs rikt på essentiella fettsyror som stimulerar cellförnyelseprocessen.

320:-

Det var den hon hade rekomenderat till mig (tror jag, jag tänker i allla fall inte köpa den dyrare hahha)


image474
Mayblossom Facial Wash - Combination Skin

Ansiktsrengöring för blandhy.

En sulfatfri, balanserande rengöring för hud som har en tendens att bli fet i t-zonen. Den avlägsnar varsamt överskottssebum och orenheter samtidigt som den låter huden andas. Biologiska ingredienser som hagtorn (mayblossom), pilbark och blå cypress krymper porerna och motverkar akne tack vare sina antibakteriella egenskaper.

295:-


Jupp, är väldigt nyfiken på att se om det kommer ge förbättring eller inte (även fast min hud verkar ha blivit bättre på egen hand).

Ansiktsmasken ska man ta två gånger per vecka, men hon sa att jag borde börja med en gång per vecka, och rengöringen tvättar man sig med varje kväll då'ra. Så jag ska göra ett litet experiment och ta bort alla andra produkter jag använder (förutom en) och se om endast dessa gör någon förbättring. =)


Om man vill vara fin får plånboken lida pin, helt enkelt.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0