Crazy Little Thing Called Love

2008-02-01 - 00:21:38
Det är inte ofta jag FASTNAR i en bok. Jag måste verkligen fastna i den och läsa den non stop för att inte tappa intresse, antagligen för att jag är för rastlös. Iallafall, ikväll läste jag ÄNTLIGEN klart "Crazy Little Thing Called."

image447


Boken är skriven av Tom Bromley som har skrivit min absoluta FAVORIT bok (Half A World Away), i tidigare inlägg skrev jag att jag hoppades att jag skulle älska den här boken lika mycket.
Jag kan säga att man borde nog läsa den här boken först, för jag kan klart och tydligt se att han utvecklats när han skrev Half A World Away, inte för att den här boken var omogen, men jag ser skillnaden ganska tydligt. Iallafall,

Jag älskade den. Den hade allt JAG behöver i en bok, Musik , komedi , desperation och kärlek. Jag fall pladask för den här boken och läste den non-stop i en vecka för att sedan inte ha tid med den förrän nu. Otroligt gullig och jag älskade den. Jag vet inte vad mer jag ska säga hahaa. Som hans senare bok innehåller den ganska mycket Politik också, men inte för mycket så att det blir drygt.

Gå å läs =) Finns på adlibris.com.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0