Lykke Li @ Mosebacke

2008-07-27 - 20:37:05

Bästa låtarna live:
- Breaking It Up
- Complaint Department
- Window Blues
- Little Bit

Konserten var jättebra, förutom att jag inte stod på ett så bra ställe kanske och inte såg så värst mycket. =( Men i övrigt så är Lykke helt fantastiskkkk live. Full av energi och rösten håller hela tiden. Sista balladen var riktigt fin också. Men jag hade lite bråttom hem och hann inte riktigt se HELA sista nummret.

Det som var sämst med hela kvällen var följande två;
- Att drick gränsen var på 20, va fan?

- Anna Järvinen,
Inte ALLS min stil och hon var bara jobbig att lyssna på. Hur många lalala och mamamama ska man behöva höra? Usch usch.

- Att jag kom precis vid 6, skulle ha tänkt mig för och kommit senare men jag trodde faktiskt att Lykke skulle spela först, aja.


Men iaf så var det ändå värt allt för att se Lykke. Gå å se henne innan hon stannar i U.S.A!

LastFM

2008-07-27 - 20:26:36

LastFM

2008-07-20 - 20:56:06

Nyttig?

2008-07-18 - 22:08:26
Känns som jag har börjat en helt ny livsstil sen jag började jobba.

Jag går upp kl 6 varje dag (börjar bli kvart över då jag inte behöver så mycket tid längre), äter nyttigt (har inte ätit onyttigt på 4 veckor nu!), volontär arbete och jag tränar!

Jag försöker gå till gymmet varannan dag och dagarna emellan kör jag Carmens tränings dvd med kändiscoachen Michael Carson, fy fan vilken bra träning det är, vill döda honom varje gång hahaha. Plus att istället för t.ex. pizza väljer jag sallad (som idag) och kör hellre utan sås då bearneis inte är så nyttigt.

Den enda svagheten i detta jag kan komma på är väl att jag fortfarande ÄLSKAR läsk, men inget annat kräver jag direkt (godis/chips/fettig mat). Det känns bra helt enkelt! Dricker faktiskt inte så mycket läsk längre heller så det ser ljust ut! ;)

Besatt

2008-07-16 - 00:33:21

Den här gick ju på TV i... söndags?

Såg den då, eftersom jag försöker bli mindre och mindre feg. hahah Antingen så funkar det eller så var den inte så läskig. Det var vissa delar som definitvt gjorde mig nervös och så jag inte ville kolla, men annars tycker jag den var väldigt intressant förutom de "läskiga" delarna. Då det faktiskt var en handling, som jag inte alls hade förväntat mig.

I alla fall, måste lägga mig, så definitvt sevärd, enligt mig =)

LastFM

2008-07-14 - 18:22:11

Fit to Strip

2008-07-12 - 18:30:02

Alla brukar säga att tränings dvder inte funkar, men Carmen Electra dvderna, fy fan vad roliga de är!

Men den som ALLTID funkar bäst och får mig att svettas (och lida) som fan är 2an, Fit to Strip. Det är ingen dans eller så utan det är ett 35 minuters träningspass med en känids tränare som han och Carmen guidar en igenom. Sedan finns det även 4 extra delar som fokuserar på olika ställen som kvinnor oftast vill förbättre. D.v.s. mage, armar, ben och rygg/rumpa. Den är så otroligt bra och rolig att göra!

Hett Tips ;)

Morgan Pålsson - Världsreporter

2008-07-12 - 16:42:51


Denna film däremot! Jag brukar oftast inte sitta å garva för mig själv när jag kollar på film men den här filmen var ett undantag. Kanske för att jag var trött efter jobbet å så... eller för att den bara var jävligt rolig!

Det bästa med hela filmen är lätt den lilla snubben från landet i Afrika som följer efter dem haha, så rolig och självklart scenen i ökenen (som syns på postern ovan). Garvade RAKT ut åt den scenen.

Definitvt sevärd, speciellt om man älskade Hipp! Hipp! som jag gjorde. =)

The Happening

2008-07-12 - 16:39:36


Jag erkänner att jag hade förhoppningar på den här filmen, att den skulle vara riktigt bra, eller i alla fall spännande och sevärd.

Men förlåt, men fy FAN vad dålig den var. Jag orkar inte ens förklara vad den handlar om för den är bara allmänt efterbliven. Dåligt skådespel, speciellt från Mark Wahlberg och de springer liksom från vinden. Det är deras största fiende typ. Så jävla löjligt. Jag förstår att M. Night alltid ska komma på kreativa slut (som i Signs, som också hade ett löjligt slut) men det vara bara så otroligt nördigt och tråkigt. Men jag känner att ändå skådespelet förstörde filmen.

Det enda som varit bra var ju Sjätte Sinnet som hade ett bra slut, resten verkar bara vara skit. Dags att pensionera sig M. Night?

Ny kategori!

2008-07-12 - 16:31:29
  • Save the World!

Eftersom jag har bestämt mig för att bli mer nyttig för världens befolkning, skänka pengar till organisationer, göra volontär-uppdrag, säga mina åsikter om olika aktuella saker (typ FRA) o.s.v. så skapade jag en kategori där allt sådant hamnar, en mer seriös sida av mig kan man säga? =)

Hoppas även att den inspirerar dagens ungdomar att ge lite extra =)

Skapa en ny dag...

2008-07-12 - 03:09:17
med en god gärning till Cancerfonden.

Ibland, som jag sagt förut, känns det bra att kunna hjälpa till och göra något för andra, speciellt när det känns som all energi i kroppen har försvunnit.

Hemsidan för den 32:a juli.

Man köper då en sekund av dagen för 20 kronor (som går till cancerforskningen). Eftersom mitt favoritnummer är 17 så jag köpte jag 17:17:17, smart va! =)

Hej, här kommer...

2008-07-10 - 20:07:11
Segertåget!

Oh yeah, what's good!

2008-07-09 - 20:35:23
Bra dag.

Jag gick å träna idag och jag har fått mer koll på vad jag behöver träna mer på och inte. Speciellt mina svaga BEN. Herregud, framsidan av låren är katastrof hahaha. Men stark mage har man, det är NAJS. Är så jävla stolt över mig själv för tillfället.

Jag tränar, äter inte onyttigt längre (då jag inte ens känner för det, pizza ewww) och jag går upp tidigt och lägger mig i lagom tid. Bra dygnsrytm har man fått in, förutom att jag oftast är så jävla trött efter jobbet, men inte då jag har tränat, som idag! =)

Imorrn blir det att åka å handla en kolossal resväska, får se hur det går och hur jävla stor den kommer bli! Usch.

LastFM

2008-07-07 - 15:17:00

I'm seeing sounds

2008-07-06 - 02:16:41
Oh I don't feel rejected, but I feel neglected
You know me too well
But you keep twisting my arm
There was a time when we had everything
You know my weakness, to push me around

We need to talk, nothing too serious
I just can't keep this inside me no more
So I've hated, not much to brag about
But I have always been cool with myself

It takes more than a heartbeat to get me
To stop me I'm out in the cold
It takes more than a heartbeat to get me
You've been holding on for much too long now

I got a call, nothing too serious
Don't even know you, but we're keeping in touch
So I've been jealous, not much to brag about
But I've always been true to myself

It takes more than a heartbeat to get me

To stop me I'm out in the cold
It takes more than a heartbeat to get me
You've been holding on for much too long now

I don't feel rejected, but I feel neglected
You know me too well
But You keep twisting my arm
There was a time when we had everything
You know my weakness, to push me around

So I've hated, not much to brag about
But I have always been cool with myself

Hahahhaa

2008-07-05 - 17:44:52
Jim Carrey på stranden med flickvännen Jenny McCarthy hahahahaSEXIGT!

Jag orkar inte

2008-07-03 - 22:33:38
Helt ärligt.

Jag vill bara gå hemma och sova och inte gör någonting förutom att vara deprimerad. Jag är så trött och sliten känns det som, jag vet inte ens varför.

Jag vill, jag vill inte, jag vill för vad ska jag annars göra, jag vill inte men var fan ska jag annars ta vägen? Fy fan. 50 dagar kvar till något jag VET är rätt för mig men jag känner mig panikslagen och börjar grina så fort jag tänker på det.

Kul.

Godnatt.

HAPPY CANADA DAY!

2008-07-01 - 16:14:32
Kanadas nationaldag idag, och vi har tårta hemma så man kan ju låtsats att vi gjorde den barrraaa för Kanadas skull hahah.

RSS 2.0