Guitar herooooooooooo

2008-06-08 - 22:24:26
Alingsås helg!!

Min vän Jonna från Alingsås var här i Stockholm över helgen! Det var najs, hon tog med sig sin guitar heroooo gitarr så vi kunde köra två!

I alla fall i fredags när hon kom gick vi först till Sumpan och åt på O'Learys och vi fick den här roliga kommentaren:
"Alltså, egentligen så får bara dem som köper huvudrätter sitta här......bara så ni vet"
Och så gick hon iväg hahah, och vi hade ingen anning om vad hon mena, men det var väl trevligt? Sedan kom hon tillbaka och berättade att vi borde flytta på oss om hennes chef kommer eller om andra kommer. Jag kan ju nämna att det var HELT tomt i hela O'Learys, så,.... aa.

Sedan trava vi hem för att göra oss iordning för en utekväll (även fast vi inte kände oss så taggade!). Men vi tog på oss fina kläder, drog till Nivå 22 och förkrökade lite. Det var jävligt billigt och najs, deras pommes frites är heeeeeeeeeeeeelt underbara hahah. Fy fan vad gott det var.

I alla fall sen drog vi vidare till Toxic där vi spenderade resten av kvällen. Skitkul var det, träffade trevligt folk (DAVID <3 hahaha) och vi dansade inte så mycket med folket var roligt så vi var ju tvunga att umgås. Och Jonna tyckte det var skitkul att prata med stockholmare så det var så det blev. =)

Natten slutade väl lite abrupt och det är tråkigt att vissa vill förstöra för andra, så vi drog hem och jag var väl inte på bäst humör. Men sen kom vi hem och jag ringde alla mina favorit kanadensare (fylle svengelska!! hahah) och allt var bättre igen. =D

Postat av: Jonna

"Guitar Herooooo"

- haha men sluta xD Så sa jag inte"(DAVID <3 hahaha)"

- HAHAHAAHAHAH, :)Tack för en underbart trevlig kväll <3

2008-06-09 - 11:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0