Sex & The City filmen

2008-06-22 - 16:20:10


Var med min BÄSTIS (vi kom fram till att det var en riktig bästis film) och såg Sex & The City filmen igår, på premiär dagen ;) Vi var och såg den i Filmstaden Råsunda för det var faktiskt den ENDA biografen som hade två platser breve varandra kvar och när vi kom dit var den såklart slutsåld och det var FULLT med tjejer där (och några pojkvänner som jag antar blev tvingade dit hahah). Måste bara säga, fy fan vad tråkigt att se den här filmen med en pojkvän, det är en tjejfilm som man ska se med sina bästa tjejkompisar!

Filmen var väälidigt lång men det kändes bara som ett väldigt långt Sex & The City avsnitt. Den var jättebra och mer drama än komedi faktiskt, kände mig helt gråtfärdig hela tiden! hahah. Hemskt! Men riktigt bra var den och jag är jättenöjd med hur den var och hur den slutade =)

Ett stort minus till folk som skrattar så jävla högt att det bara blir jobbigt och till killar som pratar under filmen. "Jävlar vad många skor!" "A meh det kommer ju vara han som står där" VI VET, VI KOLLAR OCKSÅ PÅ FILMEN, DU BEHÖVER INTE BERÄTTA FÖR DIN FLICKVÄN, HON KOLLAR OCKSÅ.

Palla.

Men ja! Sevärd, speciellt för de som har sett hela serien, då känns det som man har en starkare relation med karaktärerna. =)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0