Speed Shopping, del 2!

2008-06-28 - 22:29:43
Var ju som sagt på en speedshopping som inte ens blev 40 minuter, utan 30! Hann definitivt inte med alla affärer jag ville gå till, kändes väldigt tråkigt. =( Men men, kanske bra det så jag inte slösar?

I alla fall, jag har haft samma handväska i typ... 4 år nu skulle jag tro, den är sliten, sönder och inte särskilt "inne" längre om man säger så. Så idag bestämde jag mig att huvudfokus skulle bli en ny väska. Out with the old, in with the new som man säger! Resultatet är följande...

Gamla...Nya....


Köpte även ett halsband för endast 24,50 då det var REA på den.

Sedan sprang jag runt lite i H&M (h&m i solna har inte särskilt bra kläder kan jag säga) och sedan Gina, men där hittade jag inte direkt något som fall för intresse. Så jag bestämde mig för att söka efter min nyaste obsession, underkläder! Gick till Triumph och hittade en urgullig bh (kl var då 16.50) men jag hann tyvärr inte pröva den, väldigt tråkigt men eftersom det var REA körde jag på ändå. Kom hem å prova och den var väl sådär. Duger, kan man säga. Och det var ju REA trots allt. Rosa var den och väldigt söt iaf. =)

Jag shoppade även lite igår efter jobbet och hittade mina favorit trosor of ALL time som är helt sjukt snygga, sitter pefekt och är sååååååå sköna. Och även en matchande BH och trosa, VITT som jag behöver!

Även en träningsbh från Nike som är rosa. =)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0