Studentmottagning + lite party!

2008-06-14 - 20:02:08
Igår var det Sofias studentmottagning, hemma hos henne. Inte så värst mycket folk men mycket familj och närmare vänner. Det var väldigt trevligt och vädret blev väldigt fint just då, så det var ju tur att folk kunde sitta ute å äta också!

Det bjöds på lite frukt och jordgubbar först och sedan smörgåstårta och paj, smörgåstårtan var väldigt god även fast jag har tröttnat STORT nu! hahah. Till efterrätt, tårta såklart och några kakor!

Sedan bestämde sig jag och Neda för att dra ut med dem så vi åkte hem till mig och gjorde oss iordning rejält och taggade till så mycket som möjligt (vi var inte särskilt taggade från början). Så efter lite drama med medföljande kompisar och blaaa så blev det Toxic till slut!

Måste bara säga, det är så jävla dyrt, men har fan bara råd med EN sak och dricka sen är 80% av hundralappen borta, usch det gillar vi inte. Dyrt på krogen, inte bra.

Så det blev inte så mycket dricka alls, ett glas cider (som är det billigaste de har på 52 kr) och 1½ Bacardi Breezer (som ligger på 69 kr styck). Vi ångrade att vi inte drog till Nivå 22 innan för att få de nyblivna studenterna fulla!

Vi dansade hela natten (vi kom dit ganska sent och nyktra så att dansa kändes bäst!) och satte oss bara ner en gång. Men måste säga det var många creeps där den här gången, usch det gillar vi inte. Håll ditt könsorgan för dig själv, ingen vill ha en bånge mot asset om du är ful som stryk, tyvärr.

Sen kom vi hem runt halv 4 kanske och somnade runt halv 5 efter vi låg och diskutera kvällen hahah. Kul kväll! =)
Postat av: Sofia

Haha, minne för livet eller vad? ;P

2008-06-16 - 17:37:00
URL: http://myeyesneverlies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0