Tegan & Sara

2008-03-15 - 18:52:34
image489

Tegan & Sara - Nalen (Stora Salen) - 14/3

Lång historia:

Jag satt på bussen på väg till Odenplan för att sedan ta tunnelbanan till Hötorget och gå därifrån till Nalen. Men när jag är mer än halvvägs där får jag panik och kommer på att jag inte har mitt leg med mig. Fan fan fan. Jag ringer hem desperat och säger att mamma ska möta mig vid tunnelbanan så jag inte blir ÄNNU senare än vad jag redan var. (Bestämde mig för att skippa förbandet som började 21, t&s började 22) Så jag sprang runt som en galning. Sedan åkte jag tunnelbana hela vägen kom upp vid hötorget, var HELT förvirrad, jag har aldrig varit vid Nalen förut och det ligger såklart på smågatorna, grrr.

Så jag ringer hem igen, får vägbeskrivning över telefon och hittar till slut. Kommer fram till dörren, de ber så klart inte om leg. Va fan.

Går in, köper en cider för att dränka mitt tappade temperament. Sedan tränger jag igenom alla 2 meter människor och hamnar jävligt långt fram faktiskt. Woho. Däremot måste jag tillägga, det är OKEJ att tränga ihop sig med folk, man behöver inte stå med 5 meters avstånd och sedan klaga på att man inte ser något, va fan ställ dig precis bakom den framför dig då ser du. Men ingen verkade följa detta så jag stod bakom några som stod 2 meter bakom någon annan. (och folk som är 2 meter borde inte få stå längst fram, de kan se över kortare personers huvuden)

I alla fall. Konserten var asbra. Jag kommer inte ihåg allt de spelade... Men de blandade med historier som faktiskt var roliga (inte hahah jag måste garva så att de gillar mig) utan ärligt hahah.

Favorit låtarna live:
The Con
Like O, Like H
Take Me Anywhere
Livingroom
Speak Slow
So Jealous

Kommer inte ihåg resten hahah. Måste säga att Encores (gå ut och vänta på att publiken ska skrika och sedan komma in igen) är lite nördigt och onödigt. Speciellt när de redan hade sagt att de skulle göra encores haha.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0