Nu börjar den...

2008-05-18 - 15:51:31
riktiga nedräkningen...


Det är nu MINDRE än 100 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för ett land jag aldrig har besökt för att träffa folk jag endast har pratat med på internet och telefon.

Första gången jag berättade för mamma att jag planerade att åka, i ett år så sa hon:
"Det kan du inte göra. Man kan inte ta så stora risker i livet. Det blir aldrig bra."

Men jag tror att livet är byggt på risker. Man tar risker varje dag, större eller små. Jag tror även att alla ska få göra precis det de vill för en chans att uppnå lycka och det som gör livet värt att leva för dem. Det handlar inte om pengar, relationer eller berömmelse. Det handlar om lycka, vad gör Dig lycklig?

Självklart är jag realistisk, jag tror inte på allvar att allt kommer bli 100% perfekt bara för att jag lämnar ett land för att skapa ett "nytt liv" någon annanstans. Det finns alltid saker som inte är lika bra, med ALLT man gör. Men det här känns rätt, just nu, för mig.

Sedan efter jag hade berättat för mamma och började berätta för andra människor var det vanligaste ordet "modig". Typ "Fan vad du är modig som vågar åka bara sådär och så länge". Det var även många som ifrågesatte mitt beslut och mina planer, som jag inte kan klandra dem för, då jag själv har gjort det ett antal gånger.

Det som jag vill komma fram till i alla fall, är att allt är så otroligt verkligt just nu. Jag ÅKER om 3 månader. Jag har mitt arbetstillstånd, jag har min flygbiljett, jag vet alla tider och platser. Istället för att säga "någon gång i slutet av sommaren åker jag" Kan jag säga "jag åker den 25 augusti, tidigt på morgonen".
Det känns sjukt men på ett bra sätt.

Det känns svårt att inse hur mycket jag lämnar bakom mig. Jag kommer inte vara med på min brorsdotters 2 års dag, jag får inte se min lillasyster bli större och visare för varje dag, jag kommer inte ha friheten att träffa mina vänner och familj när jag känner för det. Jag kommer konstant vara utanför i allas liv här hemma, omedvetet.

Jag kommer missa julafton och påsk med familjen, jag kommer missa födelsedagar och ev. fester med betydelse.

Samtidigt kommer jag träffa nya människor, människor jag inte har träffat förut men som ändå betyder något då de har gett mig otroliga chanser även fast de inte känner mig. Att ge förtroende för någon man aldrig har träffat är något otroligt som jag inte har upplevt förut. Människor med en helt annan uppväxt och upplevelser än vad jag har/har haft.Lycka är att ta risker. De som inte tar risker, lever inte.

Studentskivan!!

2008-05-10 - 00:45:37
Nu finns det en bild också!!

image598
Tagen med Alice kamera, men har ingen anning vem som tog den hahaha.

Finns bilder uppe på Credd.se däremot är jag inte med på bild (tur det!! hahah) men om ni vill kika in min skola: Kunskaps Gymnasiet @ K15. Kul att se folk man känner igen på bild iaf!

They tried to make me go to rehab

2008-05-08 - 15:46:45
I said no, no, no

Wooooooo,
Studentskivan!

Jag hade inte så höga förväntningar helt enkelt men jag kan rada upp kvällen:

Middagen:

Skagenröra med för torrt bröd (förrätt)
Kycklingfilé med potatisgratäng och tydligen svampsås som jag inte kände av alls haha. Påminde ganska mycket om 9ans bals mat. Men den var god faktiskt
Glass med lite fruktcocktail.

Under middagen var det många Lambo som drog igång (att en viss person eller grupp människor ska ställa sig på stolen och klunka det de dricker). Det resultera såklart i tidig fylla hahaha.
Annars var det helt okej, lite konstigt att vissa föräldrar/familjer gjorde tal till sitt barn på student skiva middagen, brukar man göra det?? Var inte så intressant för oss som inte kände personen de stod å prata om i typ 15 minuter. Men men, gulligt av dom antar jag.

Festen:
Vi väntade på min vän Kimias vän som skulle komma prick 22. Tycärr kunde hon bara stanna i en timma så jag gjorde det bästa av det och tog en hallonshot med henne hahaha. Tog även en Sex On The Beach till mig själv.
Festen drog väl igång runt ca 22.40 eller nåt sånt då de börja spela schlager och lärarna (!) ville upp å dansa!!

"SCHLAGER ÄR FAN DET BÄSTA NÅNSIN" fick jag höra från en skrikande kvinnlig lärare hahaha.


Sedan så drack jag väl en cider, och massor med xider. hade typ 300 kr att spendera och allt försvann hahaha. Typiskt när man är full och HELT glömmer bort sin ekonomi. hahah. I alla fall så var det najs förutom att helt plötsligt mådde jag helt SJUKT illa och det var inte för att jag hade druckit för mycket, tror det berodde mycket på förkylningen faktiskt.
Så vi drog ut lite för att ta "frisk" luft och efter det mådde jag faktiskt bättre. Men mycket vatten därimellan.

Många som var fulla men det var bara skoj som fan. Har nog aldrig garvat så mycket på en fest nån gång, shit man. hahahah. Trodde aldrig jag skulle ha så kul att se lärare dansa och folk från skolan vara fulla som SATAN. Blev kallad het ett antal gånger av randoms (inte för att skryta det kändes bara skumt för att vara ärlig hhaha).

Till killar:
Att jucka mot någons ben/rumpa är inte att dansa. Det är drygt och inte alls roligt att "dansa" med. Håll dina könsdelar till dig själv, tack!

Kvällens klänning!

2008-05-07 - 18:00:47
För cocktail temat!

image569


Perfekt cocktail klänning oui??

Och har fluffat upp håret rejält och ska våga det lite i topparna, borde bli fint tycker man =) Ingen BH blev det utan en bikini topp till!! hahahaa. Usch!

Studentskiva!

2008-05-07 - 14:02:38
Vår egna t.o.m.

Tema: Pirat vs. Cocktail.

Fick damp när det var pirat först, hur snyggt är det att vara pirat liksom?? Så jag ska gå med cocktail tema, jag tror jag har en bra outfit som jag ska ha men jag ska överväga lite då den sitter lite obekvämt.

I början skulle jag endast gå på eftersläppet men eftersom jag är så jävla förkyld kändes det bara lättare att gå på middagen först och vara där redan från början. Inge krökning hemma innan utan bara mat där och sen nån drink eller nåt kanske. Känner att kroppen inte orkar en fyllekväll efter förra måndagen hahaha.

Men det blir säkert trevligt. Tyvärr kunde ingen utomstående kompis följa med =( Så det är jag och klass "kompisarna". hahaha vi har INGEN sammanhållning så det lär ju bli intressant. När alkohol kommer in i bilden kan mycket hända ;)

KANADA HERE I COMEEEE del 2

2008-05-06 - 19:53:43
JAG kunde även se min seating!!! =D

image567

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLTTTTT
=D

KANADA HERE I COME

2008-05-06 - 19:00:53
ÄNTLIGEN klart beställt och snart betalt =)

image566


Den 25 augusti bär det av!! Jävligt tidigt på morgonen också, kanske bra det. Då kanske jag inte pallar bli nervös, inte för jag tror att jag kommer kunna sova ändå hahaha.
RSS 2.0