Anorexi bloggar?

2008-05-30 - 23:15:42
Jag kikade runt lite på blogg.se för att undvika mina läxor då jag håller på att dö av tristess. hahah.

Kom förbi några bloggar (specifikt två) som endast skrev om mat förbrukning per dag och hur feta och äckliga de såg sig själva. Jag tänker inte posta deras länkar då jag inte vill ge dem flera besökare som kan ge dem motivation till fler inlägg om deras själv svältning. Men usch vad HEMSKT.

Jag har alltid svårt att förstå de personer som blir HELT dränkta i recept, kalorie intag och hur mycket de äter (eller inte äter rättare sagt.) Sedan att de har förebilder som är modeller som är helt äckligt och sjukligt smala. Ni vet att folk dör p.g.a. denna smala image?

Det är inte snyggt att se ut som en pinne, varken för dig själv eller för andra. Ju mindre du äter, desto mer fett samlar kroppen upp. Gå till gymmet och träna, bygg upp muskler och bränn fett och kalorier. Svält inte er själva då kroppen endast kommer skrika efter fett och ta åt sig ALLT den kan få, d.v.s. du går inte ner i vikt utan du kommer nog bli större och sjukligare.

Ett av inläggen bestod av denna vackra kommentaren:
"JORDEN KOMMER INTE GÅ UNDER PGA VÄXTHUSEFFEKTEN. DEN KOMMER GÅ UNDER AV ATT ALLA MÄNNISKOR BLIR SÅ FETA ATT VÅRAN PLANET TAPPAR BALANSEN OCH FAR UT I RYMDEN, då kvävs vi."

Trevligt.Not Hot.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0