Hemmaaaa

2008-05-24 - 02:19:49
Herregud, vad jag är trrröötttttt..

Nu var det så att först blev planet försenat en timma ungefär, suck, och sedan blev såklart bussen hem från Västerås också försenad, dubbel suck. Aja, det är smällar man får ta antar jag. Och jag kom faktiskt hem runt halv 7 men jag fastnade vid andra data grejjer (forumet, WGTS o.s.v.)

I alla fall, London var jättekul och det är sååååå fint där. Och jag märkte även att de flesta (kanske inte de i Brixton) är väldigt trevliga.

image635


Kan erkänna att det inte blev så många bilder, jag TRODDE att jag skulle kunna ta många på konserten, men tydligen om man står längst fram utan barriär så får man stå och hålla i sig istället! Så det blev inte många bilder alls.

Innan vi åkte till Camden (där konserten var) så kikade vi runt lite på... Oxford Street tror jag? Gick in i Primark och Starbucks, där vi stannade ett tag och fikade:
image636

Mmmm... Sedan drog vi till Camden, och det är sååååååååå fint där. Det ende kan beskriva är typ... att det liknar Gamla Stan, med fina äldre gator och hus. Sedan fanns det en liten å mitt i allt, JÄTTEmysigt. Så vi slog oss ner i en bar brevid ån och tog lite dricka. Jag tog en Corona, very good beer!

Sedan tog vi en varsin cider (ska påmina att det här var runt kl 12.30 - 14 hahaha) och sedan bestämde vi oss att det var dags för mat. Så vi drog till Nando's som var... nja, de var väldigt trevliga därinne, men maten var sådär. Grillad kyckling ska vara deras specialité men min smaka bara brännt.

Efter maten drog vi tillbaka till baren (konserten började kl 19.30 så det var bara att fördriva tiden) så dela vi på en kanna med Black Russian som var helt okej, men jag drack mer vatten istället,
image637
Abbey Well förföljde mig hela resan, deras vatten var överallt haha.


Sedan var det konsert dags!!!
image638
Camden Barfly!

Banden som spelade (i ordning)
Hexes
Johnny Truant
Cancer Bats


Jag gillar alla banden men jag tror det är övertydligt vilken som är favoriten. Jag erkänner att jag aldrig stått ALLRA längst fram på en konsert och nu när jag gjorde det... LÄTT att jag jämt ska vara längst fram när det gäller Cancer Bats. Att headbanga samtidigt som alla och brevid sångaren, att känna svetten från de i bandets hår och ha sångaren trycka upp sitt ansikte mot ens eget för att man ska höras i micken, det är PRECIS så det ska vara. Fy fan vad bra det var och jag är helt överlycklig även fast jag lider av STOR sömnbrist och uttorkning hahaha.

Älskar det här bandet mer än vad jag någonsin skulle kunna beskriva. Att bara se en låt skulle göra hela resan värd, så en hel konsert var hur underbart som helst.

Johnny Truant var också väldigt bra, även Hexes. Jävligt bra konsert och line-up helt enkelt. LÄTT om Cancer Bats spelar i sommar i Storbritannien (innan den 25:e augusti) ska jag dit igen. Det är så jävla värt det.

image639


Så nu när öronen FORTFARANDE ringer (hej tinnitus), jag har så jävla ont i benen så att jag knappt kan gå och jag är helt stel i nacken kan jag ändå säga att jag lätt skulle åka imorgon igen. Eller vilken dag som helst.

Det som köptes in:
En T-shirt
image640

Och typ 11 pins. Jag gav dem även mycket i dricks, jag kan säga såhär, mindre band förtjänar ALLTID dricks. Den dricksen du ger dem betalar för deras mat/dryck. För när man är ett mindre band tjänar man typ NADA. Så ge det du kan. =)
Postat av: Anastasia

Jäklar vad resan lätt spänande. Stå bredvid Cancer Bats ah, jag skulle nog få hjärtattack av lycka, haha
Snygg T-shirt =)

2008-05-24 - 11:53:52
URL: http://mysecondheartbeat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0