They tried to make me go to rehab

2008-05-08 - 15:46:45
I said no, no, no

Wooooooo,
Studentskivan!

Jag hade inte så höga förväntningar helt enkelt men jag kan rada upp kvällen:

Middagen:

Skagenröra med för torrt bröd (förrätt)
Kycklingfilé med potatisgratäng och tydligen svampsås som jag inte kände av alls haha. Påminde ganska mycket om 9ans bals mat. Men den var god faktiskt
Glass med lite fruktcocktail.

Under middagen var det många Lambo som drog igång (att en viss person eller grupp människor ska ställa sig på stolen och klunka det de dricker). Det resultera såklart i tidig fylla hahaha.
Annars var det helt okej, lite konstigt att vissa föräldrar/familjer gjorde tal till sitt barn på student skiva middagen, brukar man göra det?? Var inte så intressant för oss som inte kände personen de stod å prata om i typ 15 minuter. Men men, gulligt av dom antar jag.

Festen:
Vi väntade på min vän Kimias vän som skulle komma prick 22. Tycärr kunde hon bara stanna i en timma så jag gjorde det bästa av det och tog en hallonshot med henne hahaha. Tog även en Sex On The Beach till mig själv.
Festen drog väl igång runt ca 22.40 eller nåt sånt då de börja spela schlager och lärarna (!) ville upp å dansa!!

"SCHLAGER ÄR FAN DET BÄSTA NÅNSIN" fick jag höra från en skrikande kvinnlig lärare hahaha.


Sedan så drack jag väl en cider, och massor med xider. hade typ 300 kr att spendera och allt försvann hahaha. Typiskt när man är full och HELT glömmer bort sin ekonomi. hahah. I alla fall så var det najs förutom att helt plötsligt mådde jag helt SJUKT illa och det var inte för att jag hade druckit för mycket, tror det berodde mycket på förkylningen faktiskt.
Så vi drog ut lite för att ta "frisk" luft och efter det mådde jag faktiskt bättre. Men mycket vatten därimellan.

Många som var fulla men det var bara skoj som fan. Har nog aldrig garvat så mycket på en fest nån gång, shit man. hahahah. Trodde aldrig jag skulle ha så kul att se lärare dansa och folk från skolan vara fulla som SATAN. Blev kallad het ett antal gånger av randoms (inte för att skryta det kändes bara skumt för att vara ärlig hhaha).

Till killar:
Att jucka mot någons ben/rumpa är inte att dansa. Det är drygt och inte alls roligt att "dansa" med. Håll dina könsdelar till dig själv, tack!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0