TV underhållning - BEGRAVNING!!!

2008-05-10 - 22:26:33
Så den [Engla] blev TV sänd till slut läste jag nu på Aftonbladet. Kollade även på tv.nu och såg att den hade sänts tidigare idag på SVT1.

Förlåt men.... Förstår Sveriges befolkning hur många andra barn som mördas VARJE dag? Varför får inte dem så mycket igenkännande? Jag förstår att hon försvann och det blev en stor grej och sen visade sig att hon blev mördad. Och allt det är väldigt sorgligt, inget barn förkännar att bli av med sitt liv på det sättet.

MEN, en TV sänd begravning? Är föräldrarna media kåta eller vad fan är det som händer? Som jag sa förut, en begravning är otroligt personlig (för mig och många skulle jag anta) och det känns sorligt att något sådant har blivit så pass media inriktat att det SÄNDS PÅ TV, till hela svenska folket.

Fy fan vad hemskt, är allt jag kan tänka. Begravningar hör inte hemma på TV. Fy fan.

Jag skulle vilja ta tillfälle i akt och säga, om allt nu ska vara på fucking Tv så låt oss hedra ALLA barn som rövats bort och mördats. Speciellt de utan föräldrar som vill vara med i TV och media.

Rest in PEACE, hette det en gång i tiden.
Postat av: Sofia

Jag måste säga att jag helt och hållet håller med dig. Det hela med att endast Englas begravning ska sändas i tv är helt sjukt, dt finns ju så många som mördas överallt på jorden. Och ja,det är för jävligt rent ut sagt att sådant sker, att barn blir mördade,men dt gör inte det hela med att direktsända just ett, ETT barns begravning... Håller också med dig om att direktsända en begravning i allmänhet är helt sjukt. Bojkottade hennes begravning... Vart fan är världen påväg egentligen??

2008-05-11 - 20:51:36
URL: http://myeyesneverlies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0