H1N1, Svininfluensa, fakeinfluensa, förkylning

2009-11-04 - 00:19:13

Såg många under halloween som antingen var utklädd till vaccinet eller själva sjukdomen!


MIN åsikt

H1N1 är otroligt överskattat. Varför?

Den vanliga årliga influensan dödar 36000 amerikaner varje år, det är endast amerikaner, inte världsantalet. Hur många över hela världen har dött av H1N1? 6,171. Och hur många personer finns det i världen? Nästan 7 biljoner.

Det här i min åsikt precis samma grej som SARS var för några år sen. Varje år kommer det vara någon sjukdom som media bestämmer sig för att överexponera för att skrämma folk så de köper mer produkter som borde vara självklara (hur många jävla desinfektionsmedel tror ni inte har sålts varje dag??). Och det löjligaste är alla affischer som finns i tunnelbanorna här där de förklarar hur man borde hosta, ja för jag hade INGEN anning att man borde skydda munnen med armen när man hostar, tack H1N1 affisch!

Nej usch, inget vaccin för mig. Jag hade influensa för någon vecka sen, de vet inte helt säkert om det var h1n1 eller inte, men det kändes som en helt vanliga influensa och tro mig INGEN influensa är lätt eller trevlig. Men jag vägrar få i mig ett medel som knappt har testats och som ingen vet hur den kommer reagera med min kropp. Jag kommer nog skaffa mig den vanliga influensa sprutan istället... den kan man i alla fall lita på...


p.s. varför har inte personen handskar på bilden t.ex!!

Postat av: nickie

äääääääsch, "svininfluensan" är bara en vanlig influensa och ser man på den som mer och blir smittad då påverkas man bara som man tror!! inget vaccin för mig heller!!

2009-11-04 - 15:14:09
URL: http://nicolefagerholm.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ingen vaccinering här inte. Jag tycker att det är så otroligt förstorat alltihop

2009-11-07 - 21:45:38
URL: http://dieselbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0