Halloween!

2009-11-03 - 05:50:22
God kväll!

Jobbade hela dagen idag, blev hela 8 timmar. MEN det var så trögt att jag inte sålde ett skit, gud vad sur jag blir! Man kan ju inte tvinga folk att köpa så ibland blir det dagar då hur mycket man än försöker så funkar det inte! I alla fall, nog om jobbet, mer om min halloween!

Efter jag kom från jobbet, runt klockan 22 kom jag hem. Så drog jag med pojkvännen till Church & Wellesely för Halloweek!, aka the Gaybourhood! Tråkigt nog när vi kom dit hade DJ:n dragit och det var ingen musik, MEN fullt med flera hundra personer som alla hade unika kostymer! Det var riktigt kul att se, såg blandat han som är på majs burkarna, en iPod, Burt & Ernie från sesame street och flera andra, kommer inte ihåg allt. Försökte leta efter bilder då jag inte tog några men hittade inga, de finns på min väns facebook men pallar inte.

Jag var iaf en french maid!

Alltid bästa posaren! hahaha

Min pojkvän "var" Donnie Darko i denna outfit:Efter vi såg alla kostymer drog vi till en av våra favoritrestauranger i stan, Tortilla Flats, där jag beställde en screwdriver som var väldigt bra blandad, kände inte alkoholen alls, och kycklingvingar, mmmm. Jag hatar kryddig mat så jag beställde mild som var HELT perfekt.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0