Oprah idag

2009-11-11 - 22:50:16

Skickades hem tidigt från jobbet då det inte var så mycket folk.

Nu sitter jag och kikar på Oprah där kvinnan som blev attackerad av en stor, runt 100 kilo schimpans är med i en intervju. Det hände tydligen i februari i år, trodde det var senare i år.

Hon berättar om sin operation och för första gången visar hon sitt ansikte, som jag kan se just nu. Och herregud, de opererade bort ögonen och hon har i princip inget ansikte utan mer hud som de försökt att göra till ett fungerande ansikte, med bland annat en del som ska fungerar som tunga så hon kan dricka och äta genom ett sugrör.Hon beskriver att apan alltid skrämde henne, speciellt med hans storlek och hon gillade inte när hennes chef (ägaren) bad henne mata honom och ta hand om han när hon inte kunde.

De spelade även upp SOS samtalet som var helt sjukt och man kan höra schimpansen skrika. Usch usch.


Fattar inte varför man skulle vilja ha ett exotiskt djur som husdjur. Har aldrig litat på ormar eller ödlor som husdjur heller, de är ju ändå inte särskilt.... trevliga om man säger så. Vem vill ligga och gosa med en orm liksom?

Och speciellt apor som kan bli så intelligenta, öppna dörrar o.s.v, det skulle jag mer tycka vara läskigt. Jag blir glad när min hund lär sig nya tricks, som typ ligg, men om han skulle börja använda datorn, det skulle bara skrämma mig.

Postat av: Sofia

Jag tycker att det är sjukt att det är tillåtet att ha exotiska djur som husdjur i exempelvis USA då det inte direkt är särskilt snällt mot djuren heller eller människorna omkring då det handlar om vilda djur som inte är gjorda för att bo i en bur i ett villakvarter. Visst de kan bli tama, men ett tamt djur är fortfarande inte domesticerat och, enligt min mening, inte till 100% beräknelig...

2009-11-13 - 22:44:07
URL: http://dieselbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0