Läggdags...mysdags

2009-10-31 - 04:35:28

Kom tillbaka från stan för inte så länge sen!

Hittade en kostym till slut, men det får ni se på bilder imorgon, eller dagen efter! Ska till Lee's Palace för ett halloween dance party med vänner och pojkvännen. Wut wut! Lite sista minuten planer, men jag hypar upp det så det blir nog kul trots allt, it is what you make it, trots allt!

Nu blir det dags att kika på film, Trick 'R Treat!

Sexig eller läskig halloween?

2009-10-30 - 21:25:11

Är inte säker än... Väntar på att min bff i Toronto ska ringa och säga att hon är på väg till stan för lite (VERKLIGEN) last minute halloween shopping. Försöker tänka ut nåt åt mig själv, men jag tror hon vet vad hon vill vara. Jag har klätt ut mig med familjen i flera år, oftast blev det häxa men sista året vi firade hemma allihop så klädde jag ut mig till en geisha, halv lyckat!

Några ideer!
Jaaa, många val. Känns så sjukt att spendera typ 200 - 400 kronor på en outfit man kommer ha EN gång, eller om den är sexig kanske lite fler gånger med sin partner (det är därför jag tänker sexig outfit, rent ekonomiskt).

OCH jag hade ju swwinneee fluuuuu (OH MY GAWD) och tappade några kilon (man tappar ALL apetit under influensa, jag åt nog inte en hel måltid på 3 dagar), så jag skulle se snygg ut och inte svullo!

Hmm......

Vad ska ni vara i år ???

Väntar....

2009-10-30 - 21:14:08
Ibland vet jag inte om det är för att jag är tråkig och inte leker tillräckligt eller om vår hund bara älskar oss så mycket att han inte känner sig hel utan oss båda! Så här brukar Knuckles sitta runt klockan 16 - 18 då pojkvännen brukar komma hem!

Låt mig presentera....

2009-10-29 - 00:21:26
Min vovve, Knuckles. :)Han fick en egen kategori här på bloggen ;)

The Story

2009-10-28 - 23:55:25

Ska försöka korta ner min historia så mycket som möjligt.

Augusti 2008 flyttade jag till Kanada, just till Edmonton. Tyvärr funkade inte det, bl.a. för att jag inte alls kom överens med min "internet - vän" och det passade inte mig att bo med hennes familj i en lite förort med verkligen INGET runtom kring, jag var fast helt enkelt och flyttade vidare till Toronto.

Bodde till en början ensam i Etobicoke, Toronto tills jag träffade min pojkvän som jag flyttade ihop med Februari 2009. I Augusti 2009 åkte jag tillbaka med han till Sverige för en typisk "träffa hela familjen" och nu är jag tillbaka i Toronto för mitt andra år.

Jag har haft några skit jobb, men några roliga. Bland annat mitt jobb jag har nu. Då jag jobbar för B****i, en ny butik med endast tre lokaler. Vi säljer märkesskor, lite kläder, lite accesoarer o.s.v. Rolig butik med kul musik. Defintivt ett jobb som är ett av de bästa.

Så min nya inriktning med bloggen blir att berätta om mitt liv i Toronto, hur det är här, saker som händer o.s.v., mitt jobb lite kanske och hur det är att ha hela sin familj och alla vänner kvar i Sverige. Tro mig, det är inte alltid det lättaste så jag la till kategorin Emmmoooo, för det blir nog vissa inlägg, hahaha.

Har säkert tappa alla de läsare jag hade förut, trist det, men förhoppningsvist hittar nya hit och jag kan ge folk som vill resa lite tips, speciellt om ni planerar att åka där jag finns!

Det var i alla fall en liten bakgrund på det hela, tråkigt att jag gav upp bloggen då jag haft mycket att uppdatera om!

GUESS WHO'S BACK!

2009-10-28 - 23:32:17
Mhhhmmmm bitches.

Nu är det så att jag har bestämt, efter ett och ett halvt år, att bring my blog back to life. Varför? Ren uttråkning och lite saknad av att skriva av mig om inget. Och speciellt då jag har lite av ett nytt liv nu. Det var kul att gå igenom allt gammalt, shit vad mycket jag brukade skriva!
RSS 2.0