Bästa musiken när jag var 12...

2010-01-27 - 18:26:03
Kommer ni ihåg Popstars??


Jag kommer ihåg dagen deras skiva kom ut, jag var helt galen i "Need to Know" och jag bad min pappa ta mig till Åhlens så snabbt som möjligt så vi kunde få en affisch med "autograf" till skivan, bara de typ 500 fick dem hahaha. Herregud.

Sen kom ju....

Supernatural!!! Älskade singeln och att se dem på Popstars men köpte aldrig cdn faktiskt. Men lärde mig dansen...såklart. hahaha

Thank god för Webb-TV!

2010-01-27 - 17:45:51
Trodde inte jag skulle missa några svenska program direkt när jag är här i Kanada... tills Made in Sweden började sändas..


Nu kan jag knappt bärga mig till nästa avsnitt. Såg det första på youtube som någon snäll själ hade lagt upp och det andra på TV4 play, eller vad det heter.

Jag har alltid älskat att se backstage videor från musikens värld då jag själv alltid velat bli en sångerska, men när jag blev äldre började jag komma på att det finns viktigare saker jag vill hjälpa världen med. Men men alltid lika kul att se. Igår såg jag äntligen This is It som gjorde mig sugen på att köpa fler konsert dvder, hade redan MJ i buccarest. :)

Iaf, Made in Sweden är fett kul att kolla på, jag såg faktiskt Play i Globen när de spelade innan Destiny's Child för fett länge sen. Önskar bara att Fanny blir mindre nördig längre fram i säsongen.

Jag tror det går på Torsdagar på tv4??

This be my jam

2010-01-14 - 07:55:26

Hundar

2010-01-14 - 07:50:01
Jag älskar min vovve,

Knuckles

Men när man skaffar en hund är de som en tatuering, man vill ha fler....och fler. Så jag har siktat in mig på en Fransk bulldog, de är precis som en Boston Terrier. Fulsöta med stora öron MEN de är tjocka. Inte p.g.a. ägaren utan de är bara tjockt byggda, och det är det jag älskar med hundar. Att jag kan prata med min bebisröst i en timma och säga hur tjock och fulsöt min hund är. Knuckles kan nog skriva en novell (borde nog arbeta med min) om hur många olika namn jag har gett honom.

Så här ser iaf en fransk bulldog ut:

Känner hur bebisrösten inom mig sakta kommer fram och jag vill ta tag i hans flappiga kinder. De går även mycket klumpigare än en Boston Terrier som är helt underbart bedårande. Jag vill ha....

Mitt andra val är en liten flufflboll som tyvärr min pojkvän aldrig kommer med på, för 1. han tycker de ser dumma ut och skulle använda den som kudde som 2. skulle göra han otroligt sjuk då han är allergisk.


oh-my-god.

Skoproblem....

2010-01-14 - 07:38:14
Att jobba i en skobutik när ens störst impulsköp är skor är inte direkt det smartaste beslut jag tagit i mitt liv... men det funkar för min gaderob.

Jag har nyligen fått en fascination vid skor som jag aldrig kommer hitta i Sverige då jag i September flyttar tillbaka och vill gå på stan och flasha mina unika skor. Melissa skor är inte direkt en favorit men jag dras... motvilligt mot dem. De är turkosa (hetaste färgen just nu?), de är bekväma (det bästa) och de är parfymerade (hjälper mot min konstanta fotlukt som förekommer efter 4 timmar i samma skor). Så om min butik har dessa i min storlek när jag kommer in.... oh shit. Mitt svenska VISA kort får lida igen. Men jag får iaf 50% som hjälper anningen.....Dessa SKA bli mina.

Are you there Vodka, It's me...

2010-01-14 - 07:31:06
Chelsea.


Som jag skrev läste jag ut hennes andra bok förra veckan. Nu har jag läst klart den första (läste i helt fel ordning tydligen) och jag tror jag är lite förälskad i Chelsea. Jag kollade mycket på hennes show och nu efter att ha läst hennes böcker... Hon är underbart sarkastisk, fucked up och rolig. Älskar det.

Hennes nya bok kommer ut snart och tro mig, jag kommer vara först i kö för att köpa den... Jag tror även att hon har en bok innan den... I'm on a mission...

Daybreakers

2010-01-14 - 07:24:35


Det här är var nog första gången jag har sett en film som fick titeln "skräckfilm" på bio. Jag har varit en liten mes hela mitt liv och vara helt fullkomligt livrädd för alla skräckfilmer.
Men när jag blev tillsammans med min pojkvän, som älskar dessa filmer, så pusha han mig mer och mer och nu har jag sett ett antal och blir ofta inte så rädd då jag brukade överdriva allt i mitt huvud.

Pinsamt nog efter det jag skrev så erkänner jag att jag hoppade till ett antal gånger under Daybreakers, men på ett bra sätt. Många typ "HAHA överraskning!!!!" skrämselmetoder som inte uppskattas från min sida.
Den var förövrigt bra i min åsikt, men varför jag som hatar blod går och ser en film som är fylld av det förundrar mig fortfarande. Det är nog fortfarande p.g.a. alla fladdermöss som var med i filmen, samt fladdermänniskor. coolt? JA.

I allla fall jag såg att filmen hade premiär i Sverige senare i januari, så gå och se den!!

Ledigt

2010-01-14 - 07:08:25
Tar en "paus" eftersom jag alltid bloggar sa mycket.... och har mens och orkar inte sitta vid datorn. Soffan ar mitt hem de kommande 3 dagarna

Bullshit ("Avatar")

2010-01-11 - 05:33:56

tagits från OhNoTheyDidn't, 2 jan

Pocahontas > Avatar

Var på bio idag och såg Daybreakers (helt ok) men såg de sorgliga nördarna, typ, helt seriöst 50 pers som stod i en lång kö för att se Avatar i 3D imax. Gud så sorgligt att de inte förstår hur mycket de tjänar på dem. Hahah blå människor....

Till de pinsamma killar...

2010-01-04 - 22:58:13

Det här inlägget ska nog min familj skippa då det är kanske något de inte uppskattar att läsa om!
Men jag tycker om att vara ärlig och något som skrämmer mig har börjat komma fram mer och mer. Killar... ni spelar inte in en porrfilm när ni nuppar, okej?

Det finns vissa killar (som vänner och jag har erfarat) som tror att allt som händer i porr kommer definitivt funkar i verkliga livet också. Har du ett könsorgan som är 20 cm? Nej tror inte det, samma princip som att tjejer inte kommer skrika efter 1 minut.

Men det mest vanliga är tydligen smisk. Okej ibland är det okej, men shit att låtsats som att vårt ass är en matta full av smuts är inte särskilt attraktivt, LÄGG AV. Och att byta position var trejde sekund är inte heller särskilt attraktivt när du inte ens var bra på den första som genomfördes.

Det var allt. Så ni killar, en hint, mer passion, mindre porr i sovrummet, tack!

Håller ni med tjejer??

Collection of One-Night Stands

2010-01-04 - 22:46:01
Vi alla vet att det finns otroligt pinsamma och hemska one night stands vi alla vill glömma. Men inte min favorit komiker, författare Chelsea Handler. Brukade se hennes Chelsea Lately program när det gick på kvällarna och sedan fick jag boken i julklapp. Läste klart den på 3 dagar, sjukt rolig! Den handlar om allt från dvärgar, gynokologer, tonåringar som tror de är porrstjärnor och 26 åriga oskulder. KUL!

Planer för 2010

2010-01-04 - 22:40:38[ ] Skriva klart min jävla bok som tar årtionden
[ ] Bli blond igen, gillar inte det bruna längre, TRÅKIG
[ ] Börja planera mina framtids ideer
[ ] Flytta hem till Sverige igen för att plugga
[ ] Umgås med min familj till de tröttnar och aldrig vill se mig igen!

Inte sååå många planer, vilket är bra, det betyder att de blir lättare att klara av.

RSS 2.0