Mardröm... come true

2010-06-30 - 01:26:33
Så mitt i natten gick vi upp för att dricka vatten och gå på toa o.s.v. Night bizniz.
Går ut i köket och tänder lampan, ser en liten larv på golvet, tänkte inte så mycket då de ibland kommer in (förklarar varför snart). Så jag säger "babe, watch out a maggot". "oh another one... oh. there's another.. and ... oh my fuck". Tänder lyset och hela golvet är FULLT med jävla larver äckel. Jag höll på att spy, kan man ju lugnt säga.

Varför? I Toronto hämtar de sopor varannan vecka (eewww) och om man bor som oss i ett hus som egentligen ska vara till en familj men gjorts om till 5 familjer så är det svårt att ha utrymme utanför huset för dessa sopor, så vi har stora soptunnor som kan stå i huset i en vecka kanske. Men när det är 30+.....

Videos från G20 Toronto

2010-06-29 - 02:55:05

Lägger in några youtube videor från G20 också, eftersom ni antagligen inte kommer leta upp dem själva ;)


Människor som provocerar poliser genom att sjunga nationalsången. Poliserna skrämmer iväg dem.


Poliser arresterar en sittandes man


En av de lugna protesterna. Vilket det var mest av.

Mer från G20 Toronto

2010-06-29 - 02:32:43

Tycker det är viktigt att visa hur Toronto var i helgen. Vad jag kommer ihåg så lär vi oss inte särskilt mycket om Kanada (Toronto ligger i Kanada, vilket de flesta borde veta) i skolan. Vi lär oss om U.S.A. och att Kanada är bara ett "litet" land som sitter ovanför, Kanada är lika stort (om inte större än) U.S.A. Och det är mycket om hur bra det här var för Kanada, vilken exponering till resten av världen!

Men i verkligheten såg våra gator ut som bilderna nedan med barn och gamla som fick springa för sina liv för svartklädda idioter bestämde sig för att ha sönder affärer, slänga piss och avföring, kasta stenar och tände på bilar och annat.

G20 borde inte hållas i storstäder, det borde hållas i små städer där miljoner människor inte blir påverkade.En av idioterna.

Not my Toronto...

2010-06-28 - 20:09:51
Dagen efter lördagens kravaller i stan....Yonge st. som ALLTID är full med folk och traffik... inte igår...

Jag var helt chockad när jag gick runt, det var en ghost town, helt tomt och mycket var förstört och de flesta butiker hade plankat igen fönster och dörrar....
not my fucking toronto

S.C.E.N.E. Dagen efter!

2010-06-28 - 19:57:34

Vår helvetesbuss som tog en hel timma extra för det var omöjligt att komma ifrån kaotiska Toronto!


Shad K!


Cancer Bats!

Vi såg Farewell to Freeway, Shad K, Lifestory Monologue, KO, Matthew Levin (något sånt) och små delar av andra band (Stereokid, Cute is What We Aim For). I sista sekund bytte Cancer Bats klubb (de skulle spela på en stor scen utomhus) och vi fick se sista minuten av sista låten då kön utanför var helt crazy!!

Men vi prata med dem efter, klaga hihi, och fick en kram för att vi kom iaf och försökte se dem. Får se dem en gång till iaf innan jag åker tillbaka till Sverige sen blir det att se dem i London. Någon som hakar på då, holla at me!

35 grader

2010-06-28 - 19:26:23
Typ.
Lyssnar på Shad K. Bästa rapparen i Kanada...efter Okay City kanske.. eller det säger jag nog bara för att jag känner de hetingarna. Men Shad såg jag igår (uppdaterar det strax) och det var helt sjukt bra!!

Dagen "outfit":


Dagens låt: Shad - The Old Prince Still Lives at Home
Dagens humör: Trött, varm, svettig och uttråkad
Dagens dricka: Vatten, i mängder!!
Dagens måste-göra: Gå till the maallll när pojkvännen kommer hem och köpa glass och matvaror

Toronto idag...

2010-06-27 - 04:48:41
Såhär såg det ut nere i downtown Toronto idag... Tack och lov jobbar jag uppe i Nort York och var då inte i närheten av detta, men hela tunnelbanan blev avstängd runt kl 4 på eftermiddagen och är fortfarande stängd (klockan är 11 nu)Tycker faktiskt inte att sådana här möten ska hållas i storstäder... Det skadar bara människor och all rengöring som måste göras nu kommer kosta ännu mer en den fejk "sjö" de byggde för 500 000 för alla media peeps.... Ni kommer väl ihåg tunnelbane bombning i London, jo G20 mötet var orsaken...

S.C.E.N.E Fest!!

2010-06-27 - 04:42:06
Imorrn (eller idag för Sverige) tar jag mig (förhoppningsvist, jävla g20) till St. Catherines för SCENE MUSIC FESTIVAL!
Ska bland annat see Cancer Bats (duh), Shad K, Farewell to Freeway m.m. typ 350 band och 20 olika klubbar, LÄTT. Gick förra året också men då hade vi bokat hotell i två nätter och det var ett HELVETE. Var i ett rum där alla rökte, cigaretter och marijuana, ewww luktade asshole och så jävla irriterande med iq-befriade pundare.

Liam från Cancer Bats och min vän Mitch från förra årets SCENE.

Gone too Soon

2010-06-26 - 07:00:40

Ett år.... det känns helt sjukt. Att en sådan underbar människa måste dö medan andra skitstövlar *host*dr.murray*host* får fortsätta leva.

Ett mord som världen sent kommer glömma.
Fan eller inte så har alla någon gång hört talats om Michael Jackson, hans musik, hans dans, hans personlighet, alla lögner. Jag tror helt 100% ärligt att Michael var vår generations Jesus och i samma visa så mördade folket honom, och han tog deras synder (även fast det nog är för sent). Är inte religiös men det är något jag tror i alla fall. Han kommer nog inte återuppstå men ibland önskar jag att han fejka sin egen död så han äntligen fick leva ifred med sina barn....

He was the worlds Greatest Entertainer, The King of Pop.
Vila i Frid

ATTACK!!

2010-06-26 - 05:54:59

Jag och Knuckles blev attackerade av en bläckfisk för några dagar sen, aahhh!Alla graffiti målningar i i Toronto är så kreativa, det här var en av de bästa jag hade sett på länge!

Luv you cupcake!

2010-06-25 - 00:51:14
Som ni kanske märkt kan jag endast blogga under kvällstid, svensk tid. Känner mig lite mer speciell som inte bloggar samma tid som andra hihi.

Har aldrig en bra dag på jobbet längre p.g.a. de människor jag måste jobba med, jättenegativa och allt är fel enligt dem!
Därför var det gulligt när jag kom hem och hitta denna på bordet som min pojkvän hade köpt  (aawww...)


Trodde först att det var godis (hehe tur att jag inte öppna) men det är ett suddgummi! Fuki är nog avundsjuk....

Walking with Dinosaurs!

2010-06-24 - 05:47:20

Nördvarning på detta men....


Jag älskar dinosaurier.
Vet inte vad det är men ända sen jag såg Jurassic Park filmerna har jag ääällsskat dinosaurier och vill se allt som har med dem att göra. Så coolt! (i min värld...)

Så på Sveriges nationaldag köpte jag biljetter till Walking with Dinosaurs som gick för sista gången i Hamilton (en liten skitstad utanför Toronto). Jag och min pojkvän drog iväg helt enkelt för att se riktiga dinosaurier!!

Här är några bilder från min häftiga nörddag.


Utanför konserthuset...
Svårt att fatta hur stora de egentligen var men jag kan säga att stenarna var nog 3 meter höga!T-Rex! omg...

RSS 2.0