Våldtäkts kondom

2010-06-24 - 02:05:30Sonnet Ehlers från Sydafrika har tillverkat RapeaXe, en anti-våldtäkts kondom. Den ska fungera som en tampong som kvinnan stoppar in utan att känna av. Om kvinnan sedan skulle bli våldtagen så kan mannen få in sin penis men så fort han börjar dra ut så sätter sig knivarna fast och han kommer ur kvinnan men med en otrevlig överraskning som sitter fast. RapeaXe kan endast tas bort av en läkare och betyder då att det blir betydligt lättare att få fast våldtäktsmän.

Måste säga att jag alltid hoppats att någon skulle komma på något sådant här. Det är otroligt sorgligt att även fast människor har funnits så länge har de fortfarande inte lärt sig att mord och våldtäkt är fel och att det behövs sådant här för att bekämpa det.


Jag tycker det här är otroligt positivt, antagligen inte långvarigt men en otroligt bra början på ett stort problem som finns i världen, speciellt sydafrika då de upp till nu har satt in rakblad för att förhindra våldtäkt... aj.

Äntligen så får män inte endast betala ev skadestånd utan även dem lida. Det många har ansett är att det här kan leda till värre brott, det är därför jag anser att det är en bra början men absolut inte en permanent lösning. 

Vad tycker ni?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0