Cause I miss you.

2011-08-15 - 19:07:18

Att gå längs Queen Street West, ända från Dufferin till Yonge och se de hundratals butikerna med nya artiklar nästan varje dag. Alltid något nytt, alltid något som händer. Caféer från hela världen och man går igenom minst 2 olika världsdelar genom kvarteren. Min favorit del är, säkert som många andras, mellan Bathurst och University. Alla de "hippa" butikerna, 4 olika tatueringsstudier, flera inredningsbutiker samt smågrejs butiker som jag älskar. Samt efter spadina kommer ALLA skobutiker och en av mina favoritrestaurang, Everest...


Kensington Market.
En egen liten stad mitt i stan. Bilar får inte köra under helgerna och det finns flera bagerier och godisbutiker. OCH flera indiebutiker med unika klädesbutiker där butiksägarna trycker egna tryck och klipper och klistrar. Sen såklart Blue Banana (lite osäker på namnet), en sjukt stor butik med flera olika sektioner med något för ALLA. Och i slutet har de veganska cupcakes!


Det är alltid lätt att bara se det positiva när man varit borta från ett ställe en längre tid. Men jag tror även att det handlar mycket om vilka man omringar sig med. Jag vantrivdes efter 2 månader i Sverige men nu när jag umgås med mina vänner och familj jämt så är det ändå okej.... Därför längtar jag tillbaka och längtar efter att träffa nya människor som kan få mig att älska en stad som känns mer som min hemstad än Stockholm...

Party n3

2011-08-15 - 13:17:50
Har jag faktiskt inga bilder ifrån. Min vän från jobbet fyllde år men eftersom det var söndag var det ganska chill. Tog två öl sen sa magen ifrån, ingen spya men tjeeeena illamåendet. Bra att veta att man har en gräns iallafall, hahaha.

IDAG är jag superförkyld, JÄTTEkul. Det värsta med att vara sjuk men inte dödssjuk är att det är SÅ jävla tråkigt. Hej kommer ligga här hela dagen med huvudvärk och täpptnäsa, trevligt.

Blir en jääävligt lugn och tråkig dag efter en skitrolig helg. :(

Party n2

2011-08-15 - 13:10:23

Party n1

2011-08-15 - 13:09:10


PMA

2011-08-08 - 22:58:16


Mitt liv är jävligt upp o ner för att vara ärlig. Saker brukar flyta på men det mentala varierar sjukt mycket och det är SJUKT jobbigt.

MEN idag känns det som en uppenbarelse. Visst jag har inget drömjobb, inte så mycket pengar eller saker eller whatever. Men jag har världens bästa vänner, världens bästa familj, jag kan skratta åt allt framförallt mig själv och jag kan vara otroligt positiv när jag vill, som nu. Jag älskar mitt liv, och det bästa med den meningen är att jag menar det.

Tack nära och kära för att ni får mig att älska mitt liv.

I'm on a boooaaattt

2011-08-06 - 00:43:34
I tisdags passade jag på att följa med Mamma att ta tillbaka båten till deras hamn,eller vad man ska säga, och jag njöt SJUKT mycket. Frisk luft, vindar och lukten av havet....


f'låt

2011-08-05 - 00:35:54
att jag inte bloggat, har levt livet istället, som man borde göra! Gjort lite blandat, lägger upp lite bilder på det imorrn men nu ska jag sova, ska jag tyvääärrrr jobba imorrn kl 7 som vanligt, KUL.

Night babiessszzz.

the party's in my head

2011-08-05 - 00:20:55

& on the floor.

RSS 2.0