Best of.... Minnen

2011-12-30 - 17:19:37


Bästa minnen 2011:
1. När jag och min bästis E gick på avslutningsfesten för Pride och det kändes som ALLA var där och alla var så sjukt trevliga och det var så jävla kul. Inte ett ända äckel som stötte på mig, härligt.


2. När jag fick bekräftat att min visum var godkänt och jag HAR permanent uppehållstillstånd.

3. Hela veckan när vi byggde upp vår butik på jobbet och man lärde känna alla och hade hur kul som helst (men jobbade också....såklart....) och avslutade allt med en partykväll. <3 mitt jobb.


4. Att åka till Norrköping med min bästis för tatueringsmässan. Sjävla staden var ju inte så kul men vi var ju där tillsammans iaf!


5. Cancer Bats konserten där jag träffade en ny vän samt "fick nog" och bestämde mig för att mitt liv behövde lite ommöblering.

(mina knän blev också lite ommöblerade....)

6. Utekvällarna med Elin från mitt gamla jobb som alltid verkade sluta i drunkvision för mig! hahaha.


7. Hockey match med min brorsa och pappa.


8 . Två fester, två helger i rad hos min vän Sofia, hur kul som helst.

9. Roadtrippppp med amazon!


10. The Bronx + Mariachi El bronx i debaser Medis med min cancer bats vän och jobbkompis, jäääävlar vad packad jag blev men kul var det.. inte dagen efter däremot....

(dagen efter konserten... lite blåmärken härodär.)

11. Skaffade min tatuering.


12. Kryssning med bästisen E!


13. Utekväll med bästis E, Alejandro och bästis syrra på Paradise, då vi även stötte på Mikael Persbrandt! Gav även Alejandro en lapdance denna kväll!


14. Mådde allmänt bra hela sommaren!

15. Hejdå/födelsedag för bästis E i slutet av sommaren!


16. Resan till London för min födelsedag (bortsett från skvsta, vilket påminde mig att jag ska skriva klagobrev efter detta inlägg.) Då jag gick på kanadensisk pub, Mariachi El Bronx! och shoppade lite.


17. Besök av min vän Jonna och hennes pojkvän som slutade med en barkväll som slutade med att jag fick dras hem, lyckad kväll! Första gången jag däckade sen jag var 18!

18. Att min familj har varit så omtänksamma, hjälpsamma och älskvärda hela året när saker har varit lite upponer.

19. Att min vovve Knuckles fick en ny superbra ägarinna som behandlar honom som den kung han är (tack vare mig då) och att han har det bra.


20. Att även fast jag blev överbeskyddad och vilse i Toronto så är det många som faktiskt vill ha mig tillbaka i deras liv.
RSS 2.0