det går bra nu... typ?

2011-02-28 - 22:07:25
Jobbar nu heltid de kommande veckorna så lönen i april blir nog riktigt najs! Tjohoo!

Annars är det inte mycket som händer här hemma faktiskt. Tråkigt men sant, hur ska man kunna ha en bra blogg om inget händer?!

Schema för imorrn:
8-17 jobb
17.30 gym
19 äta
22 sova

Min bästis kommer hem om lite mindre än två veckor i alla fall! :D

Grattis till kärleken!

2011-02-27 - 21:32:39
Nu har en 6e delstat i USA tillåtit homo-giftermål. Skitbra!

Önskar bara att alla delstater och alla länder dessutom tillät att vem som helst får gifta sig. Varför inte? Förstår inte hur ett homopar kan störa folk så otroligt mycket att de måste protestera mot deras kärlek till varandra, jätte löjligt. De går ju inte och skriker på din fru för att hon är hetreo?

Grattis Maryland, hoppas ni blir fler!!


Vad är problemet egentligen???

Usch!

2011-02-27 - 21:26:14
Värsta med att jobba inom service är ju hur otrevliga vissa människor kan vara! Fattar inte när vuxna människor tycker det är okej att skrika på en kassörska/butiksarbetare för att det skiljer 5 kr eller att något står fel. Hur är det vårt fel??? Skyll på företaget som inte har ett fungerande system istället. Jag lovar att kassörskor inte sätter dit 8 kr för att jävlas, för de tycker det är lika obehagligt som du tycker det är jobbigt när det blir så.

Man kan vara trevlig kund, det uppskattas 110% mer!

Men sen såklart props till alla de gulliga människor som behandlar oss arbetare som medmänniskor, kram på er!Ursäktar gnäll inlägget men helgen var lite jobbig. Uppdaterar med roligare saker sen, puss!

Lite party ikväll!

2011-02-25 - 19:50:17
Löning var det ju idag så ska ut med några tjejkompisar ikväll. Tyvärr blir det en lugn kväll för min del då jag ska jobba både lördag OCH söndag. Men som jag skrev föut, taggad på jobb och cash så att jobba 8 timmar två helgdagar är riktig lycka med 100% ob! Februaris månadslön är räddad!

Nu ska jag fixa mig lite, drar om en timma! Puss på er.

Godnatt

2011-02-23 - 22:03:50

Godnatt från min vovve!

Lite politik?

2011-02-23 - 22:01:25
Läste i Mitt i Östermalm (gillar inte att erkänna att jag läser den, men jag är ju svenne trots allt) och såg att det nog kommer bli ett sprututbytesprogram i Stockholm nu, d.v.s. att narkomaner kan komma med sina äckliga använda sprutor och byta ut dem mot fräscha nya och springa in på närmaste toa och knarka lite mer.

Visst, de är redan knarkare, MEN för första gången håller jag med en moderat i detta blogg inlägg:
Bloggartikel

Tycker man borde fokusera mer på att behandla dessa människor och ge dem den hjälp de behöver istället för att bara acceptera deras förödande missbruk och "ge upp" som det står i artikeln.

Orkar inte gå in på denna debatt för mycket då den är så känslig och stark MEN så tycker jag iaf, och det är ju min blogg.

Vad tycker ni om detta, om ni har en åsikt?

Nu jävlar!

2011-02-23 - 21:52:37
Har blivit så sjukt taggad på att jobba! Visst sjukt jobbigt att gå upp halv 6 på morgonen men sen börjar jag tänka på mina resplaner till hösten och kom på, fan vad jag behöver cash. Och då måste man jobba... och spela lite triss skadar ju inte. Och bingolotto.... Är lite spelberoende, heh.

I alla fall, ska nog söka lite extra jobb då jag inte kommer få så många timmar i april sen, måste ju hinna spara ordentligt nu! Skulle även plugga matte C och naturkunskap B men vet inte hur det blir med det nu, får se hur schemana ser ut och blaaah. Ska nog ändå inte börja plugga till hösten....

Nu är det nog läggdags, tog ingen tupplur när jag kom hem idag och är riktigt jävla trött!


Pusssss

Kärlek till Nya Zeeland!

2011-02-22 - 17:53:12
Nya Zeeland är ett typiskt sånt land som inte får uppmärksamhet av Sverige (precis som Kanada) men nu är det så att de har haft en sjukt stor jordbävning och de har räknat med att 65 har dött än så länge men det kommer bli många fler. Riktigt sorgligt och jag hoppas det inte blir några fler döda. Den värsta rädslan är ju naturkatastrofer enligt mig eftersom man absolut inte kan göra något åt dem, de kommer och man måste hantera det i efterhand utan någon chans för förvarning.

Min kusins fästman kommer även därifrån så <3 till han också!

En bild därifrån just nu.

Konsten att lägga sig tidigt....

2011-02-20 - 21:45:04
Har aldrig fattat hur en människa kan FRIVILLIGT lägga sig vid 9-10 för att sedan gå upp klockan 8, på en LEDIG dag. Varför?! Morgonen är till för att skippas, inget kul händer på morgonen ändå. Därför kan man lika gärna sova till typ 11 - 12, perfekt. Har man fortfarande hela dagen framför sig och man kan ändå lägga sig sent kvällen innan och vakna pigg! Härligt!.....

Tills nu då mitt nya jobb ber mig jobba 7-16. Har aldrig jobbat på ett jobb som börjar innan kl 9 så man kan ju säga att jag har lagom panik inför denna kommande vecka. Men med en red bull och mycket socker går nog allt!.... hoppas jag....


Godnatt.... kl kvart i 10...

I love you Phillip Morris

2011-02-17 - 18:35:05


Såg denna igår. Riktigt söt historia faktiskt. Älskar Jim Carrey då han är så rolig MEN han är faktiskt helt okej skådis också och berörde faktiskt i den här filmen. Rekomenderas!!

Breaking it up.

2011-02-17 - 14:23:08If you give it a minute it's wrong
If you give it a minute it's gone
If we're just waiting a second too long
Darling I'll leave and you won't come along

So give me the reason to stay

Give me the reason to wait
You know I don't look to get caught
'Cause darling we're here but my true love is not

Breaking it up, before it's on

Breaking it up, it's already gone
Breaking it up, I didn't mean to fraud
Breaking it up

I might be there

If you're going abroad I can't help you
If you're crossing the street I might be there

And I call you baby I will and I do

Persuade you in though I know that we're through
I let you think that I'm yours when I'm not
Keep you here though I'm ready to drop the last line

Grattis gummz

2011-02-17 - 13:43:18
Idag fyller min barndomsvän Sofia 22 år! Gud vad vi börjar bli gamla :)


Grattis! (från min student 2008)

Uppträdande

2011-02-16 - 18:48:52
Är ett riktigt fult ord.

Men jag satt just å kolla på Rihannas BRIT awards uppträdande och kände lusten att kolla in lite fler av mina favoriter och posta dem här. Jag äger några konsert dvder faktiskt och tycker det är skitkul att kolla på, man blir så glad! Samtidigt som jag får inspiration att träna för att få samma konsert kropp!


Sexy sexy.
RSS 2.0