Saknad

2011-07-18 - 00:19:31Jag hade ju en hund, Knuckles. Han lever fortfarande men jag var tvungen att ge bort honom, för hans eget bästa. Det är ju så ibland, att även fast man älskar något eller någon så måste man tänka vad som är bäst. Och i mitt fall så ska jag överleva på en lön i en ganska dyr lägenhet med räkningar, samt att eftersom jag jobbar i butik är det för det första svårt att få mer än deltid och för det andra jobbar man väldigt obekväma tider. Jag hade inte tiden att ta hand om honom som han förtjänar helt enkelt.

Nu är han hos en underbar människa som tar honom på långa promenader och lär honom disciplin och ger honom ett tryggt hem där hon ALLTID kommer hem eller är hemma. Vilket jag aldrig kunde lova honom då jag inte själv vet vad jag vill med mitt liv just nu.

Men det jag ville komma till i alla fall är att det är så sjukt hur man kan sakna en hund. Hade honom ända sen bebis och det var jobbigt att släppa honom, men får tänka att han är sjukt lycklig nu och jag kan kontakta den nya ägaren när jag vill.

Miss you poopiepie. <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0