Partat loss

2011-11-22 - 21:49:51


50's style. Typ.

Linköping=Helt okej party stad. Blev inte humpad av enda kille! Imponerande! Kanske borde festa där oftare?

Let's fuckingggg parrttyyyyy

2011-11-17 - 22:01:37

har tappat min mobil i golvet för 6e gången idag, men den håller fortfarande. so sexy. 

Ska dra till Linköping imorrn för att parta loss rejält med kusinerna!! Har inte partat på ett tag nu, så nu jävlar!

You get what you wish for

2011-11-16 - 23:05:55
Eller aaa... tjatar om kanske.

Idag, 16 nov, roligt nog min kusins födelsedag, bad visumkontoret mig att skicka in mitt pass för att sätta i mitt sprillans nya fina Kanada permanenta visum. <3

Cause baby I believe in you

2011-11-15 - 20:05:36


Har inte lyssnat på dem på ett långt tag nu, ibland behövs det för att man ska uppskatta musiken igen på ett annat sätt.
De är det viktigaste bandet i mitt liv, inte för att låta super creepy, vilket det säkert ändå gör, så har så mycket hänt p.g.a. deras musik. Jag skulle aldrig börjat prata med min bästis D, jag skulle aldrig åkt till Kanada, jag skulle aldrig tatuerat mig, jag skulle aldrig någonsin flyttat till Toronto själv, jag skulle aldrig åkt till London själv med en vän jag aldrig hade träffat och det finns så många andra människor jag träffade genom att bara lyssna på deras musik. Min syn på musik utvecklades och jag lyssnade på band jag säkert aldrig skulle ha lyssnat på.

Därför har vi gjort deras forum, som visst inte har många besökare eller människor som skriver, men det skiter jag fullständigt i för det är tanken som räknas.

Handlar inte om att vara creepy utan uppskattning och tacksamhet.

<3

2011-11-15 - 19:50:37

Att ge dem man älskar det mesta man kan är det viktigaste som finns.
Att ge någon en älskande familj och ett fint hem är viktigare än att låta dem lida i ett trasigt hem.
<3

Snart...

2011-11-15 - 19:46:01


Har en sån sjuk längtan. Tror nog att jag säkerligen överdriver den till 200% men jag skiter fullständigt i det. Det känns inte som jag hör hemma i Sverige. Jag vill inte plugga på högskola, ta CSN lån och sedan jobba med det jag pluggade i 30 år framåt och betala av lånet när jag är 50.

Jag vill resa, jag vill jobba skitjobb och ha kul med vänner, jag vill gå på konserter och få blåmärken över hela kroppen, jag vill bo överallt, jag vill vara överallt. Jag behöver ingen bas, jag har min familj, de är min bas och jag kan alltid komma till dem.

Saknar sommaren....

2011-11-15 - 19:42:21
När man kan gå i shorts och klänning. När det blåser men det är härligt för att det svalkar, inte för att det är kallt. Att sitta i vattnet och bara njuta av värmen. Att se solen skina upp hela staden, då känner man sig jävligt positiv. Sitta på uteserving och ta en öl, skrattandes med vänner.


Sova naken ;)

Framtiden

2011-11-13 - 23:04:04
är svår....


Platser jag vill åka till:
- Australien
- Nya Zeeland
- Thailand (igen)
- Japan
- Brasilien
- Polen (Auschwitz)
- Italien
- Jamaica
- Seychellerna

Saker jag vill göra:
- Mata en giraff
- Skaffa en boxerhund och fransk bulldog
- Organisera konserter
- Skriva klart min jävla bok
- Baka för välgörenhet
- Lära mig franska och spanska
- Gå strippole kurs
- Börja danskurs
- Komma över rädsla att simma (på djupare vatten)
- Vara med i ett band
- Göra en sexy photoshoot
- Vara med i en film

Yrken jag vill pröva:
- Researrangör
- Reseledare
- Flygvärdinna
- Receptionist
- Jobba på ett nöjesfält
- Eventorganiserare
- Rekryterare
- Träningsinstruktör
- Flygplatsreceptionist
- Sångerska
- Översättare
- Författare

Svenska kyrkan eller inte?

2011-11-11 - 22:31:17Tydligen om man är född innan 1996 så är man automatiskt medlem i Svenska Kyrkan. Även om man var troende eller inte då det tydligen tillhör vår kultur? Läste bara lite smått på uturkyrkan.se.

Det var faktiskt min moster som fick mig börja tänka när några Jehovas vittnen kom förbi när jag hälsade på. Hon sa att hon har gått ur Svenska Kyrkan och hur onödigt hon tycker det är att vara medlem.

När man tänker efter, VARFÖR är man medlem förutom att det var obligatoriskt? Jag betalar en del av min lön till fastigheter jag endast går till när någon dör (iaf för det mesta, har bara gått på ett bröllop) och som står för något jag inte bryr mig om överhuvudtaget.

Jag döptes och konfirmerades av egen vilja i tonåren, varför har jag ingen anning om nu. Tråkiga möten och ett lite halvt creepy läger (det var någon gång då vi skulle 'meditera' när de spelade någon låt där hon sjöng "rör dig själv" lite väl många gånger).

Nej, jag tror det är dags att gå emot normen... att gå emot 'lagom'. Då tjänar jag 1100 extra om året... vad tjänar du på att gå kvar i kyrkan om du inte är religiös?

Är det inte fel att vara medlem i något man inte har tro i ändå??

Träning med Hannish.

2011-11-11 - 16:25:51
Ska ge tips på några situps och rumpövningar jag gör nästan varje kväll. Man får ju göra dem när man vill såklart... och om ni har ett aktivt (alltså aktivt, inte ligga död fisk) så behöver ni ju inte göra det varje kväll. Aja, jag tror ni fattar poängen!


The Carmen Electra (ja, jag har hittat på namnen själv...)

Fett bra och skitjobbig. Jag är uppe i 20 lyft, 10 sidlyft och 30 pushlift. (igen, egna namn, men jävlar vad jag lät proffsig)


Den lätta

Benen upp i luften, krossa fötterna/anklarna så att benen hålls fast bekvämt däruppe. Sedan så försöker du helt enkelt nå dina tårar. Jag gör 40 st.

Den fett jobbiga

Igen, benen uppe i luften, krossade anklar. Tryck ihop låren samtidigt som du lyfter upp rumpan. Dvs en situp men med rumpan som är hur bra som helst för nedre magen. Jag gör 40 av dem med.

The se ut som en sprattlande fisk som håller på att dö

Ligg på sidan med knäna ovanpå varandra framskjutet, d.v.s. som att du väntar på att den stora skeden ska komma, den kommer inte... för mig iaf. Sedan sträcker du ut den undre armen raklång som stöd. Sedan lyfter du helt enkelt på midjan, typ som att du försöker nå dina knän från sidan. Jag gör 40 på båda sidor.

Den sittandes fett jobbiga

Sätt dig upp bekvämt, luta dig sedan tillbaks så långt som är bekvämt. Sedan sätter du händerna ovanpå varandra och rör marken på varsin sida i taget. Jag gör 40 fram å tillbaka, d.v.s 20 på varje sida.

The I want to kill myself

Ligg ner. Ta upp båda benen i luften. Ta händerna bakom huvudet och ta ner höger ben så långt du orkar och vrid kroppen till vänster. Sen ner med vänster ben, luta till höger. Den verkar inte så jobbig i början men efter kanske 10 så blir det "The I want to kill myself". Jag gör 40, d.v.s 20 på varje sida.

The tip toes

Ligg på rygg. Ha benen vikta i luften så att du ligger som ett Z typ. Sedan tar du ner en fot och nuddar golvet med stortån och drar tillbaka, samma igen med andra benet. Jag gör 30 st.

The usual, please

En vanlig situp men när du lyfter magen så lyfter du samtidigt på rumpan. Så att du tränar både övre och undre magen. Den här tycker jag lätt är bäst och roligast, den verkligen känns på ett bra sätt liksom. Jag gör 50 st.

Och två till för rumpan....

The come and get me

Stå på alla fyra. Sträck ut ena benet rakt ut med utsträckt fot också, sedan gör du cirklar i luften med foten. Sedan byter du håll på cirklarna, och sen då andra benet. Jag brukar iofs in byta håll men jag gör 30 på vardera. Den är ganska lätt. För att göra den lite mer "come and get me" så kan man försöka göra "komsi komsi" med tårna samtidigt.

The I'm so sexy (funkar bäst till LMFAO - I'm Sexy & I Know It)

Ligg på rygg med fötterna i golvet. Lyft sedan rumpan upp och ned. D.v.s. jucka luften. Gör 25 stycken sedan de 5 sista intesivjuck, d.v.s. tryck verkigen ihop skinkorna och pressa uppåt utan att böja på benen. Jag gör 30.

Det är nog alla som jag gör typ!
Så sammanlagt varje kväll gör jag.... (tar fram miniräknarna)
280 magövningar
och
120 rumpövningar

Ska börja göra 50 av varje situp snart då blir det mer!! Thai 2012, here I come.
RSS 2.0