Arbetsnarkoman.

2011-10-15 - 16:05:50
Jag HATAR att vara ledig. Okej hatar är ett väldigt starkt ord, men jag ogillar att vara ledig, väldigt mycket. Jag blir rastlös, uttråkad och gör ofta inte ett skit. Speciellt på vardagar då INGEN annan är ledig är värst. Men när jag inte håller igång tappar jag all energi och vill inte göra något. Konstigt hur man funkar. Jag funkade bäst t.ex. i somras när jag jobbade upp till 50 timmar i veckan.Ledig = Psycho

Almost there!

2011-10-13 - 16:40:24
Fick glada besked från CIC och snart så är jag där! Stannar ju hemma över jul och så men förhoppningsvist blir jag godkänd innan april som var då jag först antog att jag skulle bli det!

Finns ju som sagt förut både dåliga och bra saker överallt. Och även fast jag är superglad att det förhoppningsvist går i uppfyllelse känns det jobbigt att lämna familjen igen, men jag behöver vara  fri och göra vad jag vill! ALLA borde ut och resa och se vad som finns utanför Sveriges gränser, man fastnar så snabbt i rutiner här och inser inte vad resten av världen kan erbjuda och att det t.o.m. kan vara bättre än Sverige.

London Calling!

2011-10-13 - 16:29:25


Jupp! 16-19 dec befinner jag mig i London, min födelsedagshelg! Visst mina vänner och familj är hemma och får fira mig någon annan dag! Hahah, Men jag känner att de två senaste födelsedagarna jag hade var absolut skit, och jag menar SKIT. Så dags att ha kul! Och i Sverige är det svårt att ha kul, så LONDON BRING IT!!!

För intensiv?

2011-10-03 - 23:22:53

Jag älskar för mycket,
Jag hatar för mycket,
Jag pratar för mycket,
Jag skrattar för mycket,
Jag skojar för mycket,

Om man ska passa in här måste man vara lagom. Det tråkiga med lagom är att ens liv även blir "lagomt". Tyvärr så är det något jag inte kan tillåta mig själv att bli. Fuck lagom.

RSS 2.0