Lite mer...

2011-09-25 - 22:59:47
Var på jobbet och såg en kund som hade så jävla snygga skor (förutom de hon prova såklart) och jag var tvungen att fråga var hon hade köpt dem. Så nu har jag beställt dem hahah, de är faktiskt höstliknande sååååå, ingen fara!

Lite shopping...

2011-09-23 - 19:52:13
Skorna från idag:


Smycken från förra helgen:Köpte lite fler smycken och lite kläder också men orkar inte.
pussss

Skämmigt....

2011-09-23 - 19:34:31
För typ 2 månader sen var jag i så jävla bra form, fan vad jag träna, åt nyttigt, toppform! Eller iaf jävligt nära.
SEN blev jag sjuk med en jävla hosta och kunde inte träna, så nu är jag tillbaka där jag börja typ. Fan!!

Men det jag höll mig till för 2 månader sen:
- Ingen läsk
- Inga chips eller doodles (tycker ändå inte om chips så mycket)
- Inget godis
- Ingen friterad mat... eller iaf typ en gång per månad eller nåt.
- Träna varannan dag
- Mycket grönsaker och bär

Nu jävlar, nu ska jag börja igen, seriöst. Är trött på mini putet på magen, usch!

Chillin with a Bud

2011-09-23 - 19:27:27
Bokstavligen.

Har städat som fan idag samt håller jag på o tvättar just nu. Och ja, köpte 3 nya skor till hösten/vintern, life is sweet...

Cruise for the Loose.

2011-09-20 - 23:37:45


Jag åkte kryssning under min "blogg-paus" (det blev för många läsare, pallade inte trycket) på en onsdag med min BFF E.

Tyvärr så är Cinderella full av desperata killar på onsdagar och varannan minut fick vi antingen flytta oss eller så fick jag ge fingret åt någon. Det beror säkert på vilken båt man åker och vilken tid men jag rekomenderar INTE tjejer att åka på en onsdag med Viking Cinderella då det är fullt av riktigt fula och äckliga killar som är tillbaka på mellanstadiet discot (ni vet när en killa juckar mot ens röv och tror att man ska vända sig om och börja storhångla?).

Däremot är något av det värsta jag vet, när en kille är riktigt jävla äcklig mot en tjej, och det enda hon gör är ett litet fniss och skakar på huvudet. Fuck you bitch, det är ni som ger dessa patetiska killar hopp om att det är ett okej beteende.

Iaf, ska kolla på TV, <3 :)

Planet of the Apes (R)Evolution

2011-09-20 - 23:14:52

Eller Rise of Planet of the Apes som den egentligen heter, var det svårt för svenskar att säga? Eller? Fattar inte, iaf.


Jag har problem med apor. De är fett läskiga, och rätt groteska ibland... De är läskiga för de ser ut som människor, de har vissa uttryck som människor har och det skrämmer mig. Om vi kommer från apor borde väl de ha dött ut? Jag tror de planerar något emot oss....

Aja. Filmen var läskig... fast egentligen inte. Om du inte tycker illa om apor så är den inte alls läskig. Eller lite kanske, det är många creepy scener när de testar på aporna, men de är ju alla datorgjorda så... Men okej seriöst. Filmen var helt okej, skulle inte se den igen för att undgå mardrömmar. Alla andra sa "awwww" ofta. Så den är väl söt när den är liten, sen blir apan lika stor som en människa och sjukt obehaglig.

Den har några hintar mot Apornas Planet vilket var coolt.

Flight of the Conchords

2011-09-20 - 23:07:34


Har inte kollat på det här programmet som sagt innan förrän i helgen. Nu har jag precis sett klart första säsongen och har börjat kolla på andra säsongen. De är ju en duo (Bret&Jemaine) från Nya Zeeland som gör låtar och försöker bli kända i U.S.A... fast det är ju en komedi så att... fast de spelar sig själva men.. aja iaf.

Här är mina favorit låtar från första säsongen:


I like Nike... no big deal

2011-09-20 - 22:59:20


De är mörklila men ser ut att vara svarta, jag bytte till lila snören idag, sexy sexy.


Nyaste, från Footlocker... fy fan vad dyra de är? Jag hade 500 i presentkort så det blev ju inte så farligt... men ändå. Nikestore.com är billigare MED shipping.

Jag tror jag gillar dunks......

Party Queen is broke

2011-09-20 - 14:55:55
Wassssuuppppp.

Fan vad dålig jag är på att blogga så nu gör jag en bloggrape med några inlägg i rad. Jag har gjort en del, typ ni vet, ett riktigt liv utanför bloggen?

RSS 2.0