I'm here!

2012-04-24 - 00:31:51

Flygresan till Kanada gick bra i fredags! Sjukt tråkig men det gick bra. Sov nog hela resan från Stockholm till Island, sedan var det 6 timmar från Island till Toronto då jag nog sov 4 timmar av de 6. Härligt värre! För en gångs skull var det ingen som satt bredvid mig så kunde sova lite mer bekvämt!

När jag väl kom fram fick jag vänta vid immigration i ungefär en timma, de hade problem med några andra så det tog längre tid. Men när jag väl kom fram till en officer så gick det snabbt. De hade ställt mina väskor utanför rullbandet så att de inte fortsätta att snurra hela kvällen, det kändes bra. En stor familj var på samma flyg och fortfarande på immigration så mina väskor hade 8 vänner bredvid sig! Yay!

Sedan efter lite missförstånd så hittade jag min bff och kördes hem till henne och hennes familj. Då var klockan runt 9, så vi åkte till en McDonalds och blev bjuden på sjukt mycket mat, var riktigt hungrig då Icelandair inte bjuder på mat. Skumt! Men det är väl så de håller det så billigt antar jag.

På lördagen vaknade jag klockan halv 7, vilket är normalt för Svensk tid, halv 1, men det kändes sjukt segt att behöva vakna så tidigt. Sen åkte vi och fixade en mobil till mig samt lite saker jag behövde. Efter det drog vi in till stan och kollade på ett rum jag nu ska hyra, som ligger mitt i Kensington Market. En av mina favoritområden i Toronto, känns kul! :) Sen mötte vi upp våra två vänner Mitch och Val och drog till Jack Astors och käkade!

Sen drog vi hem med Mitch och kolla hockey, drack öl och jag somnade i soffan ett antal gånger, svårt att vänja sig vid tidsskillnaden!
Söndagen gjorde vi inte så mycket.

Och idag måndag har jag gjort sjukt mycket tråkiga saker som fixa SIN nummer (personnummer i Kanada i princip), bankkonto, betalat deposit för rummet. Det roligaste var att gå till Nike och deras sjukt stora och fina butik. Där pratade jag med deras Assistan Head Coach och hon sa att de försökt få tag i mig sen jag mailade i februari men att min mail bara skickat tillbaka meddelandena! Så de var glada att jag kom in och jag ska dit på onsdag och prata med henne igen och deras Head Coach, yaaayy!!

Som jag alltid säger, allting löser sig i slutet. Så länge man är positiv brukar allt lösa sig. :)

PusssoKram xoxox

RSS 2.0