Hejdå 2012, Hej 2013!

2012-12-31 - 17:47:15
Nu jävlar!!!
 
Nu är 2012 snart slut oooooch vad jag längtar. Nu låter jag super negativ men måste säga att 2012 var faktiskt ett av de jobbigaste åren jag haft i mit vuxna liv. Visst har bra saker hänt också såklart och mycket spännande grejjer. Men jag känner det räcker nu. Nu får det här skitåret ta slut!
 
Börjar 2013 med nya inspirerande böcker, mindre alkohol, mer förlåtelse/förståelse samt peace. Konflikter tar bara så jävla mycket energi och det har jag inte tid eller ork med. Så, alla de jag kanske inte varit trevlig mot, vi börjar om tycker jag!
 
Och stort tack till de nära o kära jag har som varit med mig hela året även när jag hade världens sämsta omdöme och gjorde de värsta valen som fanns! Ni stannade ändå kvar, tack <3
 
Tjohej 2012!!! Jag välkomnar GLATT dig 2013!!!

2012, hur var ditt? En summering.

2012-12-14 - 00:12:27
 
Som de flesta vet som känner mig så gillar jag listor, skriva listor liksom. Så det får bli lite så i summering för 2012, det passar ju ändå, eller hur?
 
 
Detta citat skulle jag säga är en perfekt summering av mitt år. Alltid när man reser så lämnar man ju folk bakom sig samtidigt som man träffar de man inte sett på ett tag (både när man åker någonstans och kommer hem igen). När jag kom till Kanada märkte jag t.ex. vilka som man har kvar som vänner samt att jag fick en hel del nya vänner som man kan sig ersätta de som inte var äkta från början. Det är tråkigt, men sant.
 
Man kan säga att samma sak hände när jag kom hem, man märkte vilka som hade väntat och vilka som kunde väntat betydligt längre eller för evigt. Men allt det låter för bittert, men ibland måste man utvärdera de som betyder mest för en och vilka som är värda att hålla fast i.
 
Det har varit min största läxa och upplevelse detta år. Tilit. Att kunna lära sig vilka man litar på här i livet, vilka man behåller runt sig för att må bra och vilka man släpper för att må bättre.
 
Att helt enkelt känna "Nej, jag måste inte vara denna super snälla människa som håller fast i bekantskaper som inte ger mig något." är något jag håller på att lära mig för tillfället. Man behöver aldrig vara otrevlig eller oartig men att acceptera att ibland vill man inte träffa vissa människor och behöver inte alltid vara med.
 
Nej gud vad negativt allt det lät (super snälla Hanna kommer fram) men det är sant. Men samtidigt har jag känt av vilka som står mig närmast här i livet och det mina läsare, är en av de bästa känslorna som finns här i världen. Att veta till 100% vilka du kan lita på, vilka du kan ringa, vilka du kan ge all din kärlek till och få en uppskattning tillbaka och samma kärlek.Det är alldeles underbart och betydligt bättre än dessa artiga bekantskaper man har.
 
I alla fall! Här kommer några bilder som får summera mitt 2012!! 6 månader i Sverige, 6 månader i Kanada!
Det här var nog definitvt min "don't give a fuck" sommar. Drack som ett svin, väldigt ofta. Men man lever ju bara en gång!
 
Jobb på NIKE Kanada var en höjdpunkt. Fick jobb efter att ha varit i Toronto i 3 dagar. Ibland lyckas man!
 
Många vistelser på Toronto Islands, som jag och Matt döpte om till "Lawless"
Min snutte Josse när jag kom hem igen
Såg Michael Kiwanuka och festade loss efter på Sneaky Dees
Min hejdå fest helgen innan jag åkte. Då bland annat min kusin överaskade mig och kom förbi! Veckan innan jag åkte kan jag säga att jag kände mig jävligt älskad.
Pappa är ett stooort fan av Neil Young, så var tvungen att se vad "the fuzz" handlade om, så drog till London, Ontario och såg han. Mycket krut i en snubbe som är över 60!
I Niagara Falls hade jag stört kul med bästis Danielle och Ryan. Spelade loss på massa arcade spel och vann över 350 biljetter på Simpsons spelet!! Tur i spel, otur i kärlek, I guess!
Med Nike Kanada var det jävligt pepp på personalmöten! Här spela de amerikansk fotboll och gången innan det så hade vi en "Track & Field" dag som var OS inspirerat. Gratis kläder och sällskap, kul kul.
Åt jävligt mycket fish&chips. Väntar fortfarande på ett bra ställe i Stockholm!!!!
Min arrival bild när jag kom till Toronto i april av Danielle.
Pride/Canada Day helg, festade loss på gayklubb.
En till Toronto Islands dag!
Ego bilder innan jag drog till Kanada. Skulle va snygg för kanadensarna ;) (som tyvärr inte levde upp till förväntningar!)
Toronto Islands med Danielle, första helgen där!
Partybilden från hejdå festen, bästa!
Pornstar shots på Canada Day
Hejdå festen, med saknade Sten!
Stört varm och fuktig sommar i Toronto!!! Errrryday im sweating
Den enda tatueringen som blev av i 2012. Under kusin resa i Karlstad. Partyhelg innan jag drog.
Turist nörd, Toronto Islands
Var lite fanatisk över mina naglar i somras.
Marlies hockey match med Danielle!
Skrev hjärtan i sanden åt mig o Danielle
Första middagen i Toronto med vänner
På min välkommen tillbaka fest!! Var sjukt många som kom och kände mig jävligt älskad den kvällen med. En av de bästa detta år faktiskt. Och allt tack vare underbara bästis Elin <3
Nördar loss vid Niagara fallen
Canada's Wonderland, dinosaurie parken!!!!
Kusin resa till Karlstad innan jag drog
 
 Aaa, det var väl bra med bilder??
Kör vi lite listor då!
 
Konserter 2012:
- The Hives
- Refused
- Cancer Bats <3
- Maskinen
- Tenacious D (!!!!!!)
- Swedish House Mafia
- Neil Young
- Michael Kiwanuka
- Pkew x3
- Oooh Baby Gimme Mores
- The Bronx
- Ghostface Killah (!!!!!!!!!!)
- The Danger Bees
 
Och många många fler indie artister som jag inte kommer ihåg namnet på. Men gick ju på Indie Week så såg en hel del band då. Men de ovan är höjdpunkterna i alla fall!!
 
Det jag har lyssnat mest på under 2012:
- Childish Gambino - Camp
- Cancer Bats - Dead Set On Living
- Maskinen - Framgång och Efterfrågan
- Michael Kiwanuka - Home Again
- Yelawolf - Radioactive
- Rihanna - Unapologetic
- Drake - Take Care
- Major Lazer - Guns Don't Kill People.... Lazers Do
- Eminem (blandat)
- Mash Up International
- Hoffmaestro - Skank-a-Tronic Punkadelica
- Adam Tensta - Scared of the Dark
- Shwayze & Cisco - Island in the Sun
- Nicki Minaj - Pink Friday/Roman Reloaded
 
Näe nu pallar jag inte komma ihåg mer!
 
I slutsats då!
2012 var jävligt upp och ner för mig kan man lugnt säga. Hade mina happy moments då jag fick träffa Danielle igen efter 2 år och samma då jag fick träffa Elin igen efter typ 1 år. Samtidigt som jag fick nya fantastiska vänner både i Sverige och Kanada. Såg några band jag aldrig trodde jag skulle få se.
Sen några nedförsbackar då jag lämnade Sverige (alltid jobbigt att lämna alla) och sedan när jag lämnade Kanada igen. Då jag faktiskt började växa upp lite, ta ansvar och studera varför jag har betett mig som jag gjort i vissa situationer. Samt tagit upp saker från barndomen och tonåren och ifrågasatt.
 
Ett jävligt känslosamt år kanske man kan säga totalt då? Tror nog inget kommer slå 2011 på jävligt länge med 2012 var helt okej faktiskt. Många nya erfarenheter, mycket då på jobbet som jag tar nytta av idag och samt att jag har utvecklats jävligt mycket som person. Inga mer lögner, om man vill ha något sagt, säg det då eller prata inte om det alls! Orkar inte med fega personer längre.
 
Don't worry, be happy.
Hejdå 2012!
 
 
 
RSS 2.0