Kärlek.

2012-09-20 - 06:15:00
Kärlek är familj.
Kärlek är riktiga vänner.
 
Familj betyder de du kan lita på till 110%, de som vill de absolut bästa för dig men samtidigt låter dig utforska dina gränsar och ändå accepterar dig när allt inte går som det ska. En familj kommer samman i jobbiga och bra tider. De finns alltid där. Det är ett heltidsjobb, men det ska inte kännas som ett jobb.
 
Riktiga vänner är de som accepterar dina dåliga och bra sidor. Som står bakom dig och tar emot när du faller. Som stöttar dig när allting känns fel och intalar dig att det absolut inte är ditt fel. Riktiga vänner intalar dig att allt kommer bli bra, även när det kanske inte blir det. Men bara ni båda tror det, så blir det okej.
 
Med ålder och tid har jag insett hur mycket människor i ens liv betyder och hur mycket man måste hålla fast vid dem som är bäst för en. Att ha rest så mycket som jag har gjort vid min unga ålder så lär man sig rätt snabbt vilka som håller sig kvar när man åker bort och väntar tills man kommer tillbaka.
 
Och att familjen alltid borde komma först. Alla har sina olikheter, men om vi alla var lika skulle världen aldrig gå framåt.
RSS 2.0