Du är starkare än du tror

2013-09-17 - 22:10:16
 
Ibland är det sjukt att tänka tillbaka i tiden. Personligen har min fokus de senaste 2 åren att bara se framåt och inte försöka sjunka in i det förflutna. Men det är svårt, väldigt svårt, ibland. Jag tror att man ibland måste vända huvudet och kolla bakåt för att verkligen förstå hur långt man har kommit och hur stark man egentligen är som person. 
 
När man ser tillbaka på tider när man kände sig helt hjälplös, ensam och uppgiven så är det svårt för mig att sätta mig in i den sitsen igen. Vilket såklart är en av de bästa känslorna med det hela. Att inte ens kunna sätta sig in i hur dåligt man mådde. Att inte komma ihåg känslan av total förödelse. Att inte kunna känna sig rädd i sitt eget hem. Att inte behöva gömma sig bakom lögner och sätta upp en vackert målad vägg för ens familj och vänner. 
 
Jag förstår att min blogg blivit lite för nedstämd den senaste tiden, men det är inte det jag vill, egentligen. Utan jag vill att alla som läser detta ska istället tänka tillbaka på den sämsta tiden ni har haft.... och sedan se er själva nu? Allt är säkert inte perfekt, det är oftast inte så, men det är nog 500x bättre än vad det har varit, eller hur det kunde ha blivit
Jag kunde lika gärna varit en hemlös missbrukare på Torontos gator utan kontakt med familj vid det här laget. Men nej, jag är för stark som person för att ens ha varit i närheten. Jag tog hand om någon som kanske är det nu, jag vet faktiskt inte. Det gör inte mig sämre för det. Utan jag hade en villkorslös kärlek, under den tiden. Vilket gör mig stolt, för jag är kapabel till att ge sådan otrolig kärlek till en annan människa. 
 
Vad gör dig stolt
RSS 2.0