2015

2015-12-31 - 01:04:00
Dags för en liten summering av året!
 
2015 var en fucking bergodalbana. Mitt största fokus det här året har varit min egna mentala hälsa och hur jag påverkar människor runt mig. Jag avslutade 2014 med att på riktigt söka hjälp för min depression (med hjälp av fantastiska vänner) och sedan faila jag det programmet jag var med i då jag inte kände att det var rätt för mig. Efter detta sökte jag vidare hjälp genom min läkare i Februari 2015, men tyvärr är det tydligen inte prio att skicka sina patienter till terapeuter så jag fick ingen vidare hjälp förrän jag kom till Toronto i September. Jag förstår att det finns många problem med psykisk hälsa i Sverige med tanke på att min läkare "glömde" att skicka remissen, kan tänka mig att hon inte är den enda som råkar "glömma". Traigskt och pinsamt med tanke på att vår övriga vård är relativt bra. 
 
I alla fall, nu ska jag inte grotta ner mig i det! Jag har kommit väldigt långt det här året och insett mer vem jag är, vad jag gillar, mina egna värderingar och vilka människor jag vill ha i mitt liv. <3
 
Jag tog även ett stort steg och lämnade tryggheten med min lägenhet och fasta jobb och drog tillbaka till Kanada för att plugga. Och det bästa är att jag gillar det! Inte CSN skulden dock, men den kan jag kanske lägga åt sidan till 2017. :) 
 
 
Höjdpunkter från 2015:
  • Way Out West med Gotland och mina kusiner och andra vänner <3
  • Alla utekvällar på Hornhuset med Gotland
  • Känslan att komma närmare sin familj då man känner sig mer bekväm med sig själv
  • Såg sjukt många band/artister live som The Offspring, Tyler the Creator, Ms. Lauryn Hill, Weezer, 
    Rancid, The Weeknd m.fl.
  • Gröna Lund kvällen med mitt jobb som blev lite av ett hejdå kalas för alla som försvann till hösten
  • Hittade en naturmedicin som verkar funka bra för mig
  • Midsommar med kusinerna
  • Fick se mina Cancer Bats 4 ggr, på ett o samma år! 1 gång i Sverige och 3 ggr i Toronto :)
 
 
Här är några bilder! Enjoy!
Way Out West 2015
 
Midsommar 2015
 
Halloween 2015
 
Bästis & Me gjorde 2015
 
 
 
 
 
 
Första terminen av fyra är klar med bra betyg och jag kan ärligt säga att jag saknar att gå till skolan, kanske mest för att jag saknar rutiner haha men det känns kul att lära sig om saker som är intressanta för mig. :) 
 
 
Puss o kram!! Vi ses i sommar på Horan och WOW som vanligt ;)
 
RSS 2.0