Gör det som gör DIG lycklig

2015-11-13 - 03:05:22
Det här kommer bli ett pladdrings inlägg, men som förhoppningsvist inspirerar någon eller några och det räcker. 
 
Jag har aldrig trott på konceptet att pengar gör en lycklig. Det kan absolut hjälpa till med känslan av trygghet och stabilitet, jag köper (höhö) det. Men det som intresserar mig sjukt mycket mer är om det DU gör för dom pengarna gör DIG lycklig. 
 
Jag köper (höhö) absolut att vissa har endast en ambition att tjäna pengar och att de inte har behovet av att älska det de gör för att belöningen av pengarna räcker för dom. MEN då hoppas jag fan att de köper eller gör saker som gör dem lyckliga. Då menar jag inte någon jävla uppvisnings pryl som visar hur rika de är, utan om dom köper en tavla till exempel, så köpte dom den tavlan för 35000kr för att dom fucking älskar den där tavlan. 
 
Okej, det där var min första pladdring som nog inte var helt förståndig. Det jag vill komma till är att,för att vara lycklig krävs det inte att du måste bli känd, eller få 340 likes på din bikini bild. Det känns som att människor nu för tiden är så uppslukade i att bli kända att de automatiskt antar att det är det enda sättet man kommer känna lycka. Vilket är HELT sjukt. JAG själv trodde det, så sjukt länge. Jag låter antagligen dum i huvudet för det, men jag trodde, helt ärligt, att för att bli lycklig så behövde jag bli typ Madonna känd. 
 
SEN tack och lov, så växer man upp (lite i alla fall) och ställer sig frågan, vad fan gör mig lycklig? Musik gör mig ofantligt lycklig. Så automatiskt antog jag att, okej, jag måste bli en känd sångerska. Men sen insåg jag att, okej, jag har en helt okej sångröst men det är nog inte det jag vill göra och lägga all min tid på plus att jag fucking hatar att prata inför publik. Vad mer gör mig lycklig? När andra människor är lyckliga. 
AHA okej, så musik + att göra andra lyckliga, jag vill vara den som skapar tillställningar/events som är kopplade till musik för att det gör andra människor glada. 
 
Det är inte så lätt som jag beskriver såklart, men det är en idé hur jag tänker. Och hur alla borde se över hur de tänker. Vad gör DIG lycklig och inte vad du tror gör dig lycklig. Och gör flera saker, om du jobbar med något du älskar men vill kanske lära dig spela trummor, ta lektioner, varför inte? Sjukt kul! Och skit i dom tråkiga människorna som frågar "vad ska du med det till?", you work those fucking drums. 
 
Och det VÄRSTA jag vet är när andra människor skiter på det som gör andra lyckliga. Om någon vill jobba på typ Subway resten av deras liv och älskar det, LÅT DOM GÖRA DET. Alla behöver inte bli chefer, egenföretagare, VD eller kändisar. Om någon vill jobba som ekonom och tycker det är skitkul (vilket jag tycker låter skittråkigt), låt dom göra det! Men respektera att alla tänker och känner olika. Det du tycker är bra kanske någon annan hatar. 
 
Okej, okej, jag ska summera. Jag vill inte ha barn, men ni som har barn, LÅT DOM GÖRA DET DOM VILL GÖRA. Och alla vuxna som läser, gör det ni vill göra och om det är fysiskt eller ekonomiskt omöjligt så säger jag bullshit, det är inte omöjligt. Eller okej, typ flyga till månen kan bli svårt, MEN det går. :)
 
Puss o kraaaaammmm
 
*disclaimer*jag vet inte bättre än någon annan men jag gillar att uppmuntra människor*disclaimer*
RSS 2.0