"Bros before hoes"

2016-01-25 - 06:58:00

Det är väldigt få saker som gör mig arg (förutom när jag är full, det vet de flesta som känner mig) men när någon sårar någon i min närhet så blir jag förbannad. När jag skrev mitt inlägg om snubben som var förlovad (att vara den andra kvinnan) så var det mer för att något liknande hade hänt någon i min närhet och jag ville skriva av mig för att jag var så arg på män som ligger runt när de är förlovade/gifta. Jag kan hantera att bli sårad/förudmjukad/förnedrad o.s.v. för jag är väldigt hårdhudad efter allt jag har varit med om. Däremot blir jag rosenrasande förbannad när andra människor får människor nära mig att känna sig så.

 

Jag har en väldigt skyddande personlighet mot de jag älskar, om de är sårade så är jag sårad. Jag önskar att alla kände så, men tyvärr funkar vissa människor helt utan empati, sympati och känslor överhuvudtaget. Jag är givetvis arg på dessa människor vilket fick mig att skriva det här inlägget, men jag tycker mest synd om dem. Hur kan man gå igenom hela sitt liv, i 70+ år (antagligen) och bara rulla på utan känslor för andra människor?

De är inte människor i min åsikt. De är någonting annat som jag inte vill ha kontakt med och som jag absolut inte vill att de nära mig ska ha kontakt med.

 

 Jag tar fullt ansvar för saker jag har gjort; legat med någon som var förlovad samt legat med någons bästa vän även fast jag inte borde. Det som gör mig förbannad däremot är att männen i dessa scenarion inte har fått lida ett skit. De har fått en utskällning för att sedan snällt och säkert fått gå vidare med sina liv och relationer medan jag har varit kvar i ett hörn med 15 pekande fingrar på mig; ”hora!” ”jävla äckel.” ”vad fan håller du på med?!” ”vad fan tänker du med?!” och ”du har förstört allt.” Nu kommer en repetition från mitt ”andra kvinnan” inlägg,

 

DIN man/vän/pojkvän/bästa vän förstörde allt för vi som ligger med dessa äckel, visst vi skäms, men vi har inget jävla ansvar. Vi valde inte att ingå i en relation, din partner valde detta men valde sedan att förstöra detta. Din man/pojkvän/bästa vän är äcklig och en hora, inte jag. Jag gjorde ett dumt val, men jag sårade ingen som jag lovat mig själv till.

 

Jag litar på mina bästa vänner till 110%, de skulle aldrig ligga med någon jag var tillsammans med/intresserad av, de skulle aldrig ljuga om det och de skulle aldrig ens FÖRSÖKA. Om de nu bestämde sig för att göra något av följande, så skulle vi inte vara vänner längre.

 

 

Vänskap handlar om respekt och omtanke. Om du inte respekterar mig och mina känslor så kan du dra åt helvete. Tyvärr existerar ”bros before hoes” som gör att något går över denna simpla lag då vänner inte fuckar över varandra då man ändå inte kan lita på ”hoes” så min homie får ligga med alla mina brudar och jag förlåter honom, för hoes är hoes.

 

Jag tycker synd om dessa människor och vill inte ha dem i mitt liv, tack och hej. 

Vi kvinnor har lite högre standard på våra vänner än så.

 

P.S. De flesta paragrafer börjar med ”jag” vilket uppenbarligen tyder på att detta är min personliga åsikt och om du inte gillar den behöver du inte läsa den. D.S.

Nyårslöften 2016

2016-01-04 - 22:12:12
 
- Inte uttrycka meningen "jag tror inte han/hon tycker om mig", för det spelar ingen roll vad andra tycker om mig :)
 
- På riktigt träna, men inte med motivationen att bli super fit utan mer för endorfinernas skull
 
- Börja tänka över vad jag vill göra med det jag lär mig från min utbildning
 
- Skriva mer
 
RSS 2.0